– 12%

Meters Music Meters Cubed - White sztereó Bluetooth hangrendszer

Termékkód: METERSMUSIC-CUBED-WHITE
Listaár: 65 000 Ft
Online ár:
57 000 Ft
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 1 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Sztereó Bluetooth asztali mikro hangrendszer, 20 Watt teljesítménnyel, fehér színben. Dinamikus és stílusos a METERS CUBED Bluetooth otthoni mikró audiórendszere. Az Ahsdown Engineering által tervezett hangrendszer megremegteti könyvespolcát.

Az Ashdown Engineering a világ legjobb zenészeinek, basszusgitárosainak hangszereit hangosítja ki 1997 óta. Ezt a sokéves tapasztalatot és sikert hozza át az Ashdown Engineering a Meters hangeszközök tervezése és gyártasakor, mellyel egy új különleges zenei élményt hozott létre, ahol az életstílus egyesül az audiophile hangzással.

Angliában tervezve

3 db 90 mm-es gyönyörűen lekerekített kocka. Egy mikroerősítő és kettő 2,5 colos sztereó 10 W-os hangfal. Az erősítő elején VU kijelző mutatja a hangszintet, amely az Ashdown Engineering basszusgitár erősítőkön jelzi a jelszintet és így a zene láthatóvá válik, nem csak hallhatóvá.

Bluetooth technológia

Számitógépe és telefonja még soha nem szólt ilyen jól. A Bluetooth 4.0 technológia segítségével bármilyen Bluetooth eszköz összeköthető a hangrendszerrel. Amennyiben nem rendelkezik Bluetooth eszközzel, a Meters Cubed hangrendszere fel van szerelve 3,5 mm-es jack AUX bemenettel.

Kicsi, de erős

A 90 mm-es lekerekített kockák megtöltik a szobát zenével az mSound illetve a DSP technológia segitségével. Nem fog hinni a fülének.

  • Legújabb Bluetooth technológia
  • mSound DSP hangleképezés
  • Ashdown VU kijelző
  • 2 db 2,5 colos High Power True RMS 10+10 W sztereó hangfal
  • 3,5 mm-es Jack AUX bemenet
  • Szín: fehér
Megnevezés:
Hordozható hangrendszer
Garancia:
1 év

Hasonló termékek