M-Audio Hammer USB MIDI kontroller billentyűzet

M-Audio Hammer USB MIDI kontroller billentyűzet

 
153 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 1 év garancia vonatkozik

88 billentyűs, kalapácsmechanikás USB MIDI kontroller billentyűzet.

Előadóművészek számára

Bemutatkozik a Hammer 88, egy prémium, kompromisszummentes billentyűs kontroller, ideális profiknak, haladóknak, de akár tanulóknak is. A kontroller igazi zongora érzést nyújt virtuális hangszerek vagy hangmodul használata esetén. A Hammer 88 lelke 88 velocity-érzékeny, súlyozott kalapácsmechanikás billentyű, amely hitelesen közvetíti az előadás minden apró mozzanatát a szoftver felé. Tökéletes kombináció előadók és producerek számára, akik soha nem látott módon fedezhetik fel plugin kollekciójukat.

Expresszív

A Hammer 88 az expresszív játékélményt állítja középpontba a gondosan pozícionált kezelőszerveinek köszönhetően. A különálló pitch- és modulációs kerék portamento és glissando effekt lehetősége, valamint a Mod-kerék bármely paraméterhez való hozzárendelhetősége új inspirációt eredményez. A dedikált fő hangerő potméterrel azonnal változtathatjuk játékunk intenzitását, de tetszés szerint hozzárendelhetjük választott DAW vagy hangszer funkciónkhoz, akárcsak az oktávváltó gombok. A funkcióval könnyedén válthatunk programot, effektet, küldhetünk MMC üzenetet. Három pedál bemenet áll rendelkezésre, Sustain, Expression és Soft funkciókhoz. A Hammer 88 előadásközpontú felszereltségével a zenei kifejezés soha nem volt ilyen egyszerű!

Külső egységek vezérlése

Ne korlátozd játékodat csak számítógép alapú hangszerekre. A kézreállóan elhelyezett 5-tűs MIDI kimenet segítségével minden MIDI információt továbbíthatsz a kompatibilis eszközök felé, legyen szó akár hardver szintetizátorról, hangmodulról, vagy dobgépről. A Hammer 88 segítségével a legtöbbet hozhatod ki külső hangkeltő eszközeidből.

Zökkenőmentes integráció

Egy hangszer, ami nem szab határt a kreativitásnak, sőt elősegíti azt! A Hammer 88 USB tápellátással, szabvány USB-MIDI csatlakozással szerelt, így a lehető legkönnyebben csatlakoztatható. iOS felhasználók számára külön öröm, hogy az Apple iPad Camera Connection Kit (külön megvásárolható) segítségével összeköthetjük iPad-ünkkel vagy más iOS készülékünkkel.

Tartozék prémium szoftvercsomag

A Hammer 88 professzionális produkciós csomaggal érkezik, amely testreszabható zongora (AIR Mini Grand és SONiVOX Eighty-Eight Ensemble), orgona (AIR DB-33) valamint e-piano (AIR Velvet) hangzásokat biztosít. A tanulni vágyók igazi meglepetésként értékelik a 3 hónapos, ajándék előfizetést a Skoove online zongorakurzusra.

Jellemzők

 • 88 súlyozott, kalapácsmechanikás billentyű
 • USB-MIDI kapcsolat virtuális hangszerekhez
 • 5-tűs MIDI kimenet külső egységekhez
 • Pitch Bend, modulációs, hangerő- és oktávváltó vezérlők
 • Több zónára osztható billentyűzet
 • Sustain, Experession és Soft pedálbemenet
 • USB tápellátás
 • Nem szükséges külön driver telepítése Mac vagy PC esetén
 • iOS kompatibilitás
 • Egyszerű és professzionális programozás a mellékelt Hammer 88 Controller Editor segítségével
 • Opcionális tápegység csatlakoztatási lehetőség
 • Tartozék kottatartó
Garancia:
1 év
Billentyűk száma:
88