IK Multimedia TONEX Pedal gitár padló multieffekt

Termékkód: IKMULTIMEDIA-XG-PEDAL-TONEX-IN
Online ár:
172 900 Ft
Készleten
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Mesterséges intelligencia alapú gépi modellezéssel készült hangszínek élőben a színpadon! A TONEX egy új ökoszisztéma, melynek célja a világ lehető legjobb hangzású erősítőinek rögzítése, megszólaltatása és megosztása. A TONEX Pedal ezeknek a hangszínmodelleknek az élő megszólaltatására megalkotott gitár- és basszusgitár-effektpedál.

 • Fejlett „AI Machine Modelling" technológia a hiperrealisztikus hangszín modellezésért
 • Játssz erősítőmodelleken, erősítő + láda kombón vagy pedálokkal (például: distortion, overdrive, fuzz, boost vagy EQ)
 • Kompakt kialakítás, ami beilleszthető minden pedalboard-ba
 • 50 memóriabank, mindegyikben 3 preset hely, azaz akár 150 testre szabható preset
 • Gyakorolj csendben a kedvenc hangszíneiddel a fejhallgató kimenet használatával
 • Teljes MIDI implementáció, hogy kontroll alatt tarthasd a haladóbb szintű rig-eket
 • Cseréld ki a ládákat harmadik fél impulzusválaszaival, vagy használd az egyéni mikrofon elhelyezési lehetőségekkel rendelkező beépített VIR™ láda technológiát
 • Beépített USB port, amely audio interface-ként is működik felvételnél és preset modellezésnél
 • Tartalmazza a TONEX MAX szoftvert, amely egyben lejátszó, modellező és hangkönyvtár is, valamint az AmpliTube 5 szoftvert
 • Pluginként használható kedvenc DAW szoftverében - működik AAX / VST / AU pluginként, vagy az AmpliTube 5-ben
 • Hozzáférés a ToneNET-hez: prémium és ingyenes „Tone Model”-ek ezreinek megosztásához, letöltéséhez és kipróbálásához
 • Modellezd saját felszerelésedet (erősítő, láda, pedálok) a TONEX modellező szoftverrel
 • Színpadra kész, jól látható kijelző, amely megjeleníti a preset nevét, a memóriabank számát, vagy a paraméter nevét és értékét
 • Olaszországban tervezett és készített masszív, eloxált alumínium váz

Valódi korlátok nélküli hangzás

 • A Tonex Pedal egy olyan többfunkciós gitárpedál, ami AI technológiát használ a világ legjobb és legkeresettebb erősítő, láda és pedál hangszíneinek modellezéséhez, és amivel élő színpadon is megszólaltathatod a TONEX Tone Model-jeit
 • Olyan sound-okkal játszhatsz számítógép bevonása nélkül, amelyek nem különböztethetők meg valós felszerelésektől
 • Több száz erősítő, láda, pedál és teljes rig capture közül válogathatsz, beleértve az 1000 letölthető prémium „Tone Model” bármelyikét és a korlátlan felhasználói letöltéseket
 • A pedál egy kiváló minőségű USB-audio interfész is egyben
 • Az ultra-alacsony zajszintű, 24 bites, 192 kHz átalakítók, az 5 Hz–24 kHz-es frekvenciaválasszal és 123 dB dinamikatartománnyal elképesztő hangminőséget nyújtanak
 • Exkluzív VIR™ többszörös impulzusválaszú (multi IR) ládák egyedi IR Loader, Noise Gate, EQ, kompresszor és 5 sztereó reverb áll rendelkezésre egy erőteljes színpadi hangzás kialakításához
 • Teljes MIDI vezérlésének és az expression pedál bemenetének hála integrálható bármilyen rendszerbe
 • A pedál mellé kapott csomag tartalmazza a TONEX MAX szoftvert, amely minden az egyben funkciót ellát: modellező, hangkönyvtár, valamint az AmpliTube 5 szoftvert is tartalmazza.

Újdonságok a 1.2.0 verzióban

A TONEX pedál mellé mostantól hozzáférést kapsz a prémium „Tone Partner” kollekcióhoz, amiben olyan egyedi és magas minőségű Tone Model-eket találsz, amelyeket precíz beállításokkal és eszközökkel rögzítettek a legjobb kreátorok. Zökkenőmentesen böngészhetsz, próbálhatod ki és vásárolhatod meg a Tonex Collections névre keresztelt gyűjtemény presetjeit a TONEX szoftveren belül. A TONEX Collections rendelkezésedre áll, hogy megfizethető módon bővítsék a felszerelésed a világ legjobban szóló erősítőivel és pedáljaival.

Vidd színpadra a saját Tone Model-jeidet

A TONEX Pedál lehetővé teszi, hogy tárold, és élő színpadon játszd le a világ legjobb és legelismertebb erősítő, láda és pedál hangszíneit, amiknek modellezéséhez AI technológiát használ.

Választhatsz a világ legkeresettebb erősítői, ládái és pedáljai közül – vagy a saját szájízed szerint alakíthatod ki a saját, meglévő felszerelésedet, akár percek alatt – majd a lábaddal egy gombnyomásra előhívhatod őket élesben egy koncerten. Ilyen szintű autentikusságot és realizmust még egy pedál használata közben sem tapasztalhattál!

A TONEX Pedál egy olyan megfizethető tool, ami a világ legkeresettebb felszereléseit teszi elérhetővé számodra, a ritka, egyedi vintage erősítőktől kezdve, egészen a legmodernebb eszközökig!

High-end dizájn a tökéletes hangzásért

A 24 bites, 192 kHz-es jelfeldolgozással, a rendkívül széles 5 Hz–24 kHz frekvenciaválasszal és a 123 dB dinamikatartománnyal a TONEX Pedál biztosítja, hogy a hangszered hangja olyan jól szóljon, ahogy még soha nem hallottad, már azelőtt, mielőtt eljutna a TONEX lenyűgöző modellezőjébe.

Teljes színpadi felszerelés egy pedálban

A TONEX forradalmi technológiája lehetővé teszi, hogy mindent modellezhess, egyetlen pedáltól, egészen a teljes pedál-, erősítő- és láda kombóig. A TONEX Pedál még tovább megy, és lehetővé teszi számodra, hogy a formáld a hangszín karakterét, akár élő körülmények között is.

Erősítő / Rig: Akár 150 preset közül válogathatsz bármikor. Betölthetsz bármilyen kombinációt a pedál-, erősítő- láda és teljes felszerelés lehetőségek közül. 

VIR láda: Használd az IK Multimedia díjnyertes, többszörös impulzusválasszal dolgozó VIR™ láda és mikrofon szimulációját, hogy beállítsd a tökéletes láda hangot bármilyen helyzetben.

IR Loader: Töltsd be a saját szokásos IR fájljaidat, hogy felfedezd a Tone Model-ek és a saját impulzusválaszaid kombinációit.

Effektek: A TONEX Pedál tartalmaz egy Noise Gate-t, egy parametrikus EQ-t, egy kompresszort, és 5 sztereó reverbet, amelyek az AmpliTube X-SPACE pedálból származnak.

Ezek mindegyike az egyedi hangszínformálási lehetőségeket kínálja egyetlen pedálban, és akár 150 előbeállítást is menthetsz, amelyeket 50 bankba csoportosít a rendszer, mindegyikben 3 előbeállítási lehetőséggel, ezzel biztosítva végtelen lehetőségű hangzást egyetlen hordozható felszerelésből.

Turnéra kész dizájn és funkciók

Az Olaszországban tervezett és készített TONEX Pedál kompakt, anodizált alumíniumból készült burkolattal rendelkezik, amely évekig elbírja a turnézás okozta igénybevételt.

Teljes MIDI bemenettel és kimenettel rendelkezik, így csatlakoztathatsz magas minőségű effekt pedálokat, például a X-GEAR sorozatunkat, hogy egy teljesen programozható pedalboard-ot hozz létre, vagy egyszerűen hozzáadhatod a TONEX Pedált a turnéfelszerelésedhez, és használhatod az expression pedál bemenetét az összes paraméter valós idejű vezérléséhez.

Határtalan hangszín gyűjtemény

A TONEX több, mint egy pedál. Ez egy hangszín ökoszisztéma, a hardverek teles skálájával, szoftverrel és alkalmazásokkal, hogy a hangzásaidat zökkenőmentesen elvihesd bármilyen irányba , a DAW-odon és a plugin-eken keresztül a stúdióban való produkcióhoz, vagy mobil eszközödre gyakorlás céljából. Azokhoz a kedvenc „Tone Model”-ekhez is hozzáférhetsz, amelyeket nemcsak a TONEX Pedálról, hanem a ingyenes TONEX szoftverből és az ingyenes TONEX iOS alkalmazásból is elérhetsz.

Teljes stúdió integráció

A TONEX Pedál hangélménye túlmutat a színpadon. Ne csak a felszerelésed modellezésére használd a mellékelt TONEX MAX szoftvert, hanem önállóan, vagy egy pluginként is, amelyet a DAW-oddal, vagy közvetlenül az AmpliTube 5-tel integrálva élvezhetsz stúdió session-ök közben, ugyanazzal a beállítással, amit élőben is használsz. A maximális kényelem érdekében a TONEX Pedál tartalmaz egy teljes verziójú AmpliTube 5-öt, hogy beintegrálhasd a kialakított „Tone Model”-eket a világ egyik legjobb erősítő és effektszoftverébe.

Ráadásul a TONEX Pedál 24 bites / 44,1 kHz USB audio interface-ként is működik, így nincs szükség más felszerelésre a stúdióban a csatlakoztatáshoz. Csak válaszd ki a neked megfelelő hangzást és csapj a húrok közé!

Készülj fel a koncertekre könnyedén

A TONEX szoftver tartalmaz egy belső könyvtárat, amely lehetővé teszi, hogy böngéssz, összeállíts, szerkessz és betölts „Tone Model”-eket és preseteket. Másodpercek alatt eléred a hatalmas hangkönyvtárat egy egyszerű drag and drop módszerrel működő felületen.

Kivitel:
 • Pedál
Alkalmazási terület:
 • Elektromos gitár
 • Basszusgitár

Hasonló termékek