Humein Music Macajon Sonic Tenor sodronyos cajon

Humein Music Macajon Sonic Tenor sodronyos cajon

 
74 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 1 év garancia vonatkozik

Sonic Tenor cajon, amit a kívülről állítható sodrony, a markáns, öblös mély hang és a szép megjelenés jellemez.

A Macajon egy teljes egészében kézzel készült magyar termék. A Humein Music minden egyes hangszerének garantálja a legjobb minőséget, a hangszereket a gyártó személyesen hangolja és teszteli!

A hangszerek teste kivétel nélkül 1,2 cm-es minőségi nyír rétegelt lemezből készül, ragasztásos eljárással. Az ütőlapok 3-4 mm-es rétegelt lemezek, ezek anyaga változhat, de többnyire nyír, vörösfenyő, bükk. A hangszereket viasz alapú páccal, valamint fedőlakkal kezelik. Jól tűrik a klímaváltozást. A belső felület csak részben kezelt, meghagyva a lehetőséget a fának a lélegzéshez. A pergő hangot fém sodronyok adják. A lábak műanyagok, ha szükséges levehetők vagy cserélhetők.

A Macajon cajonok minden tagjának előlapja levehető és cserélhető, kivéve a TRAVELER-ét, amit ha szükséges a gyártó tud cserélni. A pergőhang állítása: STenor és a SKid esetében a cajon hátfalán található lyukon keresztül egy állító kulcs segítségével lehetséges „+”irányba tekerve erőteljesebb, markánsabb, „-” irányba tekerve lágyabb pergőhatást elérni. A SString húrjait a hangszer alján található két csavarral állíthatjuk, szintén egy kis kulcs segítségével. A kívülről állítás előnye, hogy gyorsan, pillanatok alatt elérjük a kívánt hanghatást, és nem torzítjuk a hangot a hangolás közben a SUB nyíláson való benyúlás miatt. A SBase pergőhang állítása is lehetséges, de itt már a hangnyíláson keresztül benyúlva tudunk hangolni, ha szükséges egy csillagcsavarhúzó segítségével.

A hangszerre vonatkozó 1 év garancia regisztrációval 2 évre bővíthető.

Tulajdonságok

  • 2x20 szálas minőségi rozsdamentes acél sodrony
  • Speciális sodronymozgató mechanika
  • Kívülről állítható a sodrony feszessége, ez segíti a precízebb, pontosabb hangolást
  • Akár teljesen megszüntethető a pergő hatás
  • Cserélhető előlap, a cserét házilag is elvégezhetjük, de a gyártó ingyenesen elvégzi a pontos beállítás érdekében
  • A különösen erős, mély basszus jellemző minden cajonra
  • Legömbölyített élek, szép forma, speciális festés
  • 15 mm-es minőségi skandináv nyír rétegelt lemez test
  • 3-4 mm-es gőzölt ütőlap
Megnevezés:
Cajón
Garancia:
1 év