Humein Music Macajon Sonic Base alap cajon

Humein Music Macajon Sonic Base alap cajon

 
33 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 1 év garancia vonatkozik

A Sonic Base cajon alap hangszere a Macajon családnak, testen belül (részben) állítható, könnyített kivitelű, a minőség itt is szempont volt.

A Macajon egy teljes egészében kézzel készült magyar termék. A Humein Music minden egyes hangszerének garantálja a legjobb minőséget, a hangszereket a gyártó személyesen hangolja és teszteli!

A hangszerek teste kivétel nélkül 1,2 cm-es minőségi nyír rétegelt lemezből készül, ragasztásos eljárással. Az ütőlapok 3-4 mm-es rétegelt lemezek, ezek anyaga változhat, de többnyire nyír, vörösfenyő, bükk. A hangszereket viasz alapú páccal, valamint fedőlakkal kezelik. Jól tűrik a klímaváltozást. A belső felület csak részben kezelt, meghagyva a lehetőséget a fának a lélegzéshez. A pergő hangot fém sodronyok adják. A lábak műanyagok, ha szükséges levehetők vagy cserélhetők.

A Macajon cajonok minden tagjának előlapja levehető és cserélhető, kivéve a TRAVELER-ét, amit ha szükséges a gyártó tud cserélni. A pergőhang állítása: STenor és a SKid esetében a cajon hátfalán található lyukon keresztül egy állító kulcs segítségével lehetséges „+”irányba tekerve erőteljesebb, markánsabb, „-” irányba tekerve lágyabb pergőhatást elérni. A SString húrjait a hangszer alján található két csavarral állíthatjuk, szintén egy kis kulcs segítségével. A kívülről állítás előnye, hogy gyorsan, pillanatok alatt elérjük a kívánt hanghatást, és nem torzítjuk a hangot a hangolás közben a SUB nyíláson való benyúlás miatt. A SBase pergőhang állítása is lehetséges, de itt már a hangnyíláson keresztül benyúlva tudunk hangolni, ha szükséges egy csillagcsavarhúzó segítségével.

A hangszerre vonatkozó 1 év garancia regisztrációval 2 évre bővíthető.

Tulajdonságok

  • Kiváló ár/érték arány
  • 3 választható előlap szín
  • 2x20 szálas minőségi rozsdamentes acél sodrony
  • Belülről állítható a sodrony feszessége
  • Cserélhető előlap, a cserét házilag is elvégezhetjük, de a gyártó ingyenesen elvégzi a pontos beállítás érdekében
  • A különösen erős, mély basszus jellemző minden cajonra
  • Legömbölyített élek, letisztult, modern forma
  • 12 mm-es minőségi skandináv nyír rétegelt lemez test
  • 3-4 mm-es gőzölt ütőlap
Megnevezés:
Cajón
Garancia:
1 év