ESI Neva Uno USB hangkártya

Termékkód: ESI-Neva Uno
Online ár:
29 900 Ft
Rendelésre
+
A termékre 1 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Kompakt desktop USB-C audió interfész egy analóg mikrofon/vonal, és egy hangszer/vonal bemenettel, sztereó analóg kimenettel, 192 kHz / 24 bit mintavételezéssel.

 • Kompakt és hordozható, desktop kiszerelésű USB-C audió interfész
 • 1 x Mic/line bemenet fantomtáppal (XLR kombó), 1 x Hi-Z/line bemenet (6,3 mm-es TRS jack), sztereó analóg kimenet (RCA)
 • Fejhallgató kimenet (6,3 mm-es TRS jack)
 • USB-C 3.1 kompatibilitás, USB tápellátás (USB bus powered)
 • Windows 10, Windows 11 támogatás (ASIO 2.0, MME, WDM, DirectSound)
 • macOS támogatás (CoreAudio)
 • Direkt monitorozás, kimeneti hangerőszint szabályzás
 • Dinamika tartomány: ADC > 97 dB(A), DAC > 107 dB(A)
 • 192 kHz / 24 bit mintavételezés
 • DirectWire támogatás
 • Wavelab LE, Cubasis LE, BITWIG Studio 8-track, JackTrip Virtual Studio szoftvercsomag
 • Méretek: 10,5 x 9 x 4 cm

Kitűnő hangminőség, elegáns kivitel és egy erőteljes szoftver csomag – ez az ESI Neva Uno USB-C audió interfész! Egy megfizethető, mégis magas minőségű audió eszköz, mely kitűnő megoldás tartalom streamingre vagy felvételek készítésére gyakorlatilag bárhol és azonnal.

A kompakt kivitel teljesítménnyel párosul – a Neva Uno professzionális előfokkal szerelt XLR/jack kombó mikrofon, vonal és hangszerszintű bemenettel rendelkezik, míg a kimeneti oldalon sztereó RCA csatlakozók találhatók, melyek alkalmasak keverő, erősítő vagy aktív hangsugárzók csatlakoztatására. Rendelkezésre áll még egy 6.3 TRS jack fejhallgató kimenet is a monitorozáshoz, mely gombbal kapcsolva lehet közvetlen bemenet monitorozás, vagy visszahallgatás az USB-n csatlakoztatott eszközről, természetesen mindez késleltetésmentesen. A 48V fantomfeszültség a mikrofonbemeneten szintén külön gombbal kapcsolható.

USB-C csatlakozása kompatibilis PC (Windows 10 és 11) és Mac (OS) operációs rendszerekkel, valamint számos mobil eszközzel is (iPhone, iPad, stb). A széles körű driver támogatásnak köszönhetően az eszköz gyakorlatilag bármely audió szoftverrel használható. Tápellátása is az USB csatlakozón keresztül történik, így egy számítógéppel vagy mobil eszközzel bárhol azonnal használható, akár útközben is.

A Neva Uno a széleskörű driver támogatáson túl még az ESI saját fejlesztésű DirectWIRE applikációjával is kompatibilis. A DirectWIRE alkalmazással lehetőség nyílik a hardveres csatornák mellett további virtuális audió csatornák keverésére és kijátszására is a számítógépen, ami kifejezetten hasznos funkció összetettebb podcast műsorok vagy egyéb tartalmak online közvetítésé esetén.

És ha ez még nem lenne elég, akkor a Neva Uno szoftvercsomag is rendelkezésre áll, hogy igazán professzionális legyen a végeredmény. Négy különböző szoftver is jár az interfész mellé, melyekkel a hangrögzítés mellett keverési és effektezési feladatokat is el lehet végezni, számítógépen vagy iPhone és iPad eszközökön.

Hasonló termékek