Electro-Voice EVERSE 12 időjárásálló akkumulátoros Bluetooth aktív hangfal

Termékkód: ELECTROVOICE-F.01U.409.014
Online ár:
446 900 Ft
Készleten
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 3 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Időjárásálló, akkumulátoros hangsugárzó Bluetooth® audióval és vezérléssel.

Tulajdonságok

 • Masszív hanghatás egy szuper kompakt csomagban - az új, nagyobb EVERSE 12-ben 5 dB-lel növelték az SPL-t az EVERSE 8-hoz képest, ezzel olyan mélytartományt létrehozva, ami még az igazán szigorú füleket is kielégíti 
 • Valódi profi hang, indulásra készen  - kompakt, könnyű és időjárásálló kialakítás, meghosszabbított 12+ órás akkumulátor-üzemidővel  - egész napos használatra, kiváló hangminőségű koncertek és események lebonyolításához, beltéren és szabadtéren egyaránt
 • Vezeték nélküli szabadság és rendkívüli rugalmasság  - az egyedülálló funkciók között szerepel a QuickSmart Mobile alkalmazás és a Bluetooth® true wireless stereo, a legjobb vezérlés és streaming eléréshez  - beépített keverő, stúdió minőségű effektekkel

Az EVERSE 8 bemutatásával az Electro-Voice merész új mércét állított fel a hordozható, akkumulátorral működő hangsugárzók terén. Valódi, profi hangteljesítményt hozott be a játékba, melynek köszönhetően az EVERSE név villámgyorsan mászta meg a ranglétrát, és érte el a kategóriája csúcsát. 

Az Electro-Voice most ismét emelt egyet a téten, és elhozta az EVERSE 12-t! Egy nagyobb és hangosabb 12 colos, kétutas opcióval szolgáló hangsugárzót, azon felhasználók számára, akik kiterjedtebb hangzást keresnek, de az akkumulátor teljesítményt és a vezeték nélküli funkciókat - amik az EVERSE széria sikerét megalapozták - tekintve nem adnának alább a 8 colos társánál.

Hangosabb, mélyebb, hosszabb

Az EVERSE 12 specifikációi professzionális minőséget kínálnak, kedvező áron. Az EVERSE 12 a maximális 126 dB SPL, a mély 45 Hz frekvenciaválasz és széles lefedettség (100° x 60°) révén valóban lenyűgöző teljesítményt nyújt.  Ideális DJ-k, zenészek, rental cégek és események számára, hiszen ez a strapabíró és hordozható készülék alkalmazkodik a különféle helyzetekhez, kiváló tisztaságot kínál, ráadásul mindezt komoly kimeneti képességgel. Az egyedi Li-ion akkumulátor 12+ órás üzemidőt biztosít 100 dB-nél, vagy 6+ órát maximális teljesítménynél. Az időjárásálló tervezés, a magas kimeneti titán-diaphragma kompressziós driver, a true wireless stereo és a QuickSmart Mobile alkalmazás vezérlés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az EVERSE 12 kiválóan teljesítsen beltéren, és szabadtéren egyaránt. 

A kiváló hang a rács mögött kezdődik

Az EVERSE 12 mélynyomója és kompressziós drivere egy szabadalmaztatott SST (Signal Synchronized Transducers) portál hullámvezetékhez kapcsolódik, fokozva a mélyfrekvenciás kiterjesztést és az egyenletes függőleges és vízszintes lefedettséget az összes frekvencián - mindezt egy jelentősen kisebb méretű dobozzal, mint amire először gondolnánk. Az alkatrészek a Dynacord részek által vezérelve működnek. Tartalmaznak egy hatékony 400 W-os Class-D erősítőt, DSP modult használva, amelyet az Electro-Voice testvérmárkájával közösen fejlesztettek ki. A profi funkciók közé tartozik még egy négy csatornás digitális keverő, stúdió minőségű effektek, mód-előbeállítások, fantomtáp, visszhangszűrés és audio ducking, egy teljesen önálló beállítást kínálva a bemenettől az kimenetig.

Egyszerű beállítás és rugalmas csatlakozás

Az EV QuickSmart Mobile alkalmazás leegyszerűsíti a vezeték nélküli vezérlést az EVERSE 12 számára, lehetővé téve az audio, effekt és mix funkciók telefonon, vagy táblagépen keresztüli beállítását. Akár hat Bluetooth®-képes Electro-Voice hangsugárzó párosítható, továbbá támogatja a Bluetooth® true wireless stereo streaminget. A helyi konfiguráció gyors és egyszerű az egygombos kódolón keresztül, az intuitív felület pedig leegyszerűsíti a hangformázást. Az integrált 12 V DC port a vezeték nélküli mikrofonrendszerek tápellátására szolgál, és egy USB-C töltőport is rendelkezésre áll a mobil eszközök számára. A csatlakozás két XLR/TRS kombó jacket, egy 3,5 mm-es sztereó jacket és egy TRS lábkapcsoló bemenetet tartalmaz.

IP43 minősítésű, időjárásálló kivitel

Az EVERSE 12-t könnyű szállíthatóságra tervezték, miközben az Electro-Voice hírnevét megtestesítő tartósságot és megbízhatóságot is magában hordozza. Puha tapintású fogantyúval és könnyűsúlyú kivitelezéssel rendelkezik. Könnyen felszerelhető egy állványra, tripodra, de állítható szögeinek hála felfelé is képes hangot sugározni. Az időjárásálló polipropilén tokkal együtt (külön vásárolható) és a beépített időjárásálló bemeneti borító használatával az EVERSE 12 IP43 minősítést ért el (víz-, csepp- és esőálló) akkumulátoros üzem mellett Bluetooth® streaming közben is. A beépített, csúszásmentes gumipárnákkal ellátott lábak hozzájárulnak, hogy a készülék még csúszósabb felületeken is a helyén maradjon.

Vigye ki az EVERSE 12-t a szabadba utcazenéléshez, egy fúvós zenekar próbájára, egy szimpla grillezéshez, vagy bárhová, ahol hangosításra van szüksége, hiszen az időjárási körülményektől többé nem kell tartania.

Kompakt és könnyű

Az EVERSE 12 minden részletét úgy tervezték, hogy maximálisan megkönnyítsék az emelést és szállítást – mindezt úgy, hogy az EV hangsugárzók hosszú élettartamának előnyéről sem kell lemondania. Az ergonomikusan kialakított, puha tapintású fogantyú és a prémium könnyűszerkezetes kivitelezésnek köszönhetően az EVERSE 12 mozgatása és felszerelése gyerekjáték. Önnek csak annyi a dolga, hogy bepakolja egy opcionális hordtáskába, és már indulhat is a koncertre - ez az az all-in-one pro-audio rendszer, amelyet útravalóként magával vihet bárhová és bármivel.

Vezeték nélküli vezérlés és monitorozás

Használja az EV QuickSmart Mobile alkalmazást az összes hang, effekt, és keverési funkció beállításához telefonon, vagy táblagépen keresztül. Az intuitív felhasználói felület segítségével egyszerűen alakíthatja a hangzást a térhez, így teljes figyelmébe az előadásra koncentrálhat.

 Grab & Go

A készülék mellé opcionálisan megvásárolható hordtáska is kapható, amelyet úgy terveztek, hogy minden elférjen benne, amire a felhasználónak az EVERSE 8 mellett szüksége lehet: kiegészítő tálca és esővédő huzat, vezeték nélküli mikrofon és vevő, extra akkumulátor, XLR- és tápkábelek, valamint mobileszközök. (Ezek egyike sem az EVERSE 8 alaptartozéka!)

Bővíthető funkcionalitás

A beépített 12V DC port kényelmes áramellátást biztosít az EVERSE 8 akkumulátorról, amely tökéletes egy vezeték nélküli mikrofonrendszer, például az Electro-Voice RE3, vagy R300 tápellátásához (a részletekért lásd a használati útmutatót). Rögzítse az EVERSE 8 tetejére az opcionális tartozék tálcát, hogy a vevőkészülék hardvereit a helyükön tartsa. A mobil eszközökhöz egy töltőport is tartozik, ha streaming közben feltöltésre lenne szükség. A készüléket állványra helyezve hosszabb vetítési távolságot érhet el, az 55°-os monitorszöget használva színpadi ékként állíthatja be a hosszú oldalát, vagy a 30°-os kick-back szöggel függőlegesen használhatja, hogy az előadási területről felfelé vetítsen. Az EVERSE 8 Bluetooth® vezeték nélküli stereo streaming-re is alkalmas, így a stereo rendszerekkel is könnyedén használható. 

A Dynacord által működtetett

Az EVERSE 8-at egy nagy hatékonyságú D osztályú erősítő és DSP modul hajtja, amelyet az EV testvérmárkája, a Dynacord világszínvonalú audio elektronikai mérnöki csapatával együttműködésben fejlesztettek ki. A profi funkciók közé tartozik a beépített négycsatornás digitális keverő, stúdió minőségű effektekkel és feldolgozással, 48V-os fantomtáp, visszacsatolás-csökkentés és hangcsillapítás. Az EV és a D márkajelzések között mindkét világból a legjobbat kapja.

Kiegészítők

 • Párnázott hordtáska
 • Kiegészítő tálca
 • Tartalék akkumulátor csomagok
 • Esővédő huzat

 Mi van a dobozban?

 • EVERSE 12 hangsugárzó
 • Tápkábel
 • Akkumulátor csomag
 • Időjárásálló bemenet takaró műanyag fedél
 • Használati utasítás

Specifikációk

 • Alkalmazás: Oszlopra szerelhető/monitor/kick-back
 • Transzducerek:
  • 12” mélynyomó, ferromágneses mágnes
  • 1” kompressziós vezető, neodímium mágnes, ferro folyadékkal hűtött
 • Teljesítmény (csúcs): 400 W
 • MAX SPL: 126 dB
 • Lefedettségi szög (H x V): 100° x 60°
 • Frekvenciatartomány (-10 dB)/ válasz (-3 dB): 45 Hz – 20 kHz / 55 Hz – 20 kHz

További specifikációk

 • Tok anyaga (külön kapható): polipropilén
 • Rács: acél porfestéssel
 • Digitális jelfeldolgozás: QuickSmartDSP a Dynacord által vezérelt, lehető legjobb minőségű jelfeldolgozást kínál. Egyszerű beállítás a hét sávos GEQ segítségével a fő EQ-n. LCD kijelzőn, vagy a ingyenes QuickSmart Mobile alkalmazás segítségével a felhasználó által programozható előbeállítások: limiter állapotának vizuális monitorozása, be- és kimeneti gain és volume beállítások, digitális effekt vezérlés
 • Távirányítás és monitorozás: EV QuickSmart Mobile alkalmazás: gyorsan és vezeték nélkül konfigurálható, vezérelhető és monitorozható akár 6 darab EVERSE 12 rendszer is egyszerre. Azonnali értesítés kritikus teljesítményi feltételek esetén.
 • Bluetooth audio stream-elési lehetőség és True Wireless Stereo: IGEN
 • Átkapcsolási frekvencia: 2000 Hz
 • Csatlakozók: 2x XLR/TRS combo jack, 1x töltési port, 1x XLR kimenet, 1x 12V DC tápkimenet, 1x 3.5 mm sztereó, 1x TRS lábkapcsoló
 • USB töltés: 1,5 A max, eszköz-függő
 • Teljesítményfelvétel: 100 - 240 V~, 50 - 60 Hz, 1,2 - 0,6 A
 • Akkumulátor kapacitás: 86,4 Wh
 • Akkumulátor üzemidő maximális teljesítménynél: 6+ óra futási idő
 • Akkumulátor üzemidő közepes teljesítménynél: 12+ óra futási idő
 • Súly: 14,16 kg (31,22 font)
 • Méretek (Sz x Ma x Mé): 345 mm x 597 mm x 347 mm (13,58" x 23,5" x 13,66")
 • Kick-back/monitor szögek: 25° / 55°
 • Szín: Fekete
 • Kiegészítők (külön vásárolható):
  • EVERSE12-TRAY-B mikrofon-vevő tálca fekete
  • EVERSE-BAT-B akkumulátor csomag (fekete)
  • EVERSE-DUFFEL párnázott duffel hordtáska
  • EVERSE12-RAINCVR esővédő borító huzat
Megnevezés:
Aktív hangfal élő hangosításhoz

Hasonló termékek