Denon DJ SC5000M Prime professzionális DJ médialejátszó

Denon DJ SC5000M Prime professzionális DJ médialejátszó

 
449 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 1 év garancia vonatkozik

1 pár SC5000M Prime médialejátszó vásárlása esetén egy X1800 Prime keverőt adunk ajándékba 2019. december 31-ig!

Professzionális DJ médialejátszó, motorizált tányérral, 7"-os többérintéses kijelzővel.

Professzionális DJ médialejátszó - beépített ütemrács- és zenei hangnem analízis, HD multi-touch kijelző és exkluzív Engine Prime zenerendszerező szoftver

A Denon DJ bemutatja az új SC5000 Prime DJ médialejátszót, nagyfelbontású, különböző kézmozdulatokat is támogató kijelzővel szerelt készülékét, amellyel a DJ-k új szintre emelhetik előadásmódjuk kifejezését. Az SC5000M fejlett zenei elemzőrendszerrel felszerelt, felületén két deck között választhatunk, amelyek saját kimenettel rendelkeznek. Az érintőképernyő könnyű és gyors navigációt biztosít, a masszív, 8" átmérőjű jogtárcsa közepén található kis kijelző pedig a játszott dal információit, vagy egyedileg választott képet jelenít meg.

Ez a médialejátszó a világon elsőként képes önmagában elemezni a dalok ütemrács szerkezetét és zenei hangnemüket, így páratlan szintre emeli a DJ számára rendelkezésre bocsátott azonnali információkat. Az SC5000M-ben került elsőként beépítésre a vadonatúj Engine™ Prime szoftver - egy innovatív zenerendszerező- és analizáló program, amellyel a DJ-k rendszerezhetik, kategorizálhatják és importálhatják zenéiket - akár közvetlenül, egyszerű áthúzással a már meglevő iTunes® vagy Serato DJ® könyvtárukból. A SC5000M képernyőjén megjelenő, alfanumerikus billentyűzete segítségével villámgyorsan megkereshető, betölthető és lejátszható a kívánt zeneszám. A LAN kimeneten keresztül akár négy lejátszó is egyszerűen összeköthető - így biztosítva a zenei állományok, valamint a digitális hálózati- és kommunikációs képességek megosztását, megfelelve a legmagasabb szintű rendezvények és klubok elvárásainak.

Az SC5000M Prime médialejátszó olyan jellemzőkkel és tervezési innovációkkal bír, amelyek páratlan előadási képességekkel ruházzák fel előadásunk során. A magas érzékenységű, 7-inch átmérőjű kapacitív, különböző kézmozdulatokat is támogató érintőképernyő gyors hozzáférést biztosít zenék keresése, szűrése és osztályozása során. A dalokról nyújtott azonnali információk mellett az ultra-részletes, finom átmenetekkel mozgó hullámformák segítik a DJ munkáját. Igen jelentős újdonság egy második, ún. "performance layer", amely különálló kimeneten köthető a keverőre. A professzionális DJ médialejátszók világában eddig még soha nem látott nyolc trigger pad Cue, Loop, Slice és Roll funkciókat lát el. A stílusos megjelenésű, alumínium felületű jog-tárcsa körüli RGB megvilágítás a felhasználó igényei szerint állítható be.

Az audio kimenetek 24-bit/96kHz tulajdonságokkal rendelkeznek a legmagasabb hangminőség érdekében. Az SC5000M Prime minden tömörítetlen audio formátumot lejátszik, legyen az akár FLAC, ALAC vagy WAV - emellett természetesen a népszerű tömörítéssel készült állományok is támogatottak.

Főbb tulajdonságok

  • Motorizált tányér a hamisítatlan lemezjátszó érzés érdekében
  • 7-inch átmérőjű multi-touch HD kijelző, kézmozdulatok támogatása
  • 24-bit/96kHz digitális audio kimenetek
  • Dual-layer lejátszás különálló kimeneteken keresztül
  • Tömörítetlen audio formátumok lejátszása (FLAC, ALAC, WAV)
  • 8 multifunkciós trigger pad Cue, Loop, Slice és Roll funkciókhoz
  • Testreszabható RGB megvilágítás a jog-tárcsa körül
  • (3) USB és (1) SD bemenet zenék lejátszásához
  • LAN kimenet, akár négy lejátszó összekötéséhez
Garancia:
1 év