Comply Professional memóriahab fülilleszték L

Comply Professional memóriahab fülilleszték L

 
6 990 Ft

Memóriahab fülilleszték L méretben.

Az egyedülálló viszkoelasztikus memóriahab technológiánakköszönhetően a testhőmérséklet hatására tökéletesen illeszkedikbármely hallójárathoz. Bár annak mérete és formája a hőmérséklet változás vagy mozgás hatására változhat, a Comply™ memóriahab a hallójárattal együtt változik. Ez teszi igazán különlegessé és egyedivé nemcsak a viseletet, de a hangzásvilágot egyaránt.Egyszerűnek tűnik. Nagyszerűnek hallatszik. Jobb vele a zene. Comply™ Profession memóriahab fülilesztékek hosszabbak, ezáltal mélyebben illeszkednek a fülcsatornába. Ezek fülhallgató illesztékek a legmagasabb szintű zajszűrést és kiváló illeszkedést biztosítanak. Maximális zajszűrés a hagyományos gumiharangokénál 50% -kal hosszabb mérete miatt mélyebben illeszkedik a fülbe, így még jobban képes blokkolni a külső zajokat. Élvezd a zenét a hangerő külső zajok kompenzálása miatt történő emelése nélkül. A Profession sorozat 2x nagyobb dB csökkenést nyújt, mint a hagyományos szilikon gumiharangok.

A TARTOZÉK, AMELY ÖRÖKRE MEGVÁLTOZTATJA A ZENEHALLGATÁST

PONTOS ILLESZKEDÉS

Minden embernek más és más hallójárata van. Átmérőre, egyenetlenségre, és hosszra is. Sőt! Tény, hogy a hallójáratunk átmérője egyáltalán nem állandó! Amikor beszélünk, rágunk, vagy csak mozgatjuk az állkapcsunkat, a hallójáratunk átmérője is folytonosan változik. Ezért van az, hogy a szilikon anyagú “gumi” fülillesztékek kicsúsznak az ember füléből, hiszen a folytonos átmérő változás miatt szinte “kipumpáljuk”.

A Comply™ más.

A tudomány és a szenvedély által közösen kifejlesztett megoldás, amely szinte bármely hallójárathoz egyedi és tökéletes illeszkedést biztosít, és nem csúszik ki. A habanyag képes a folyamatos átmérő változás kompenzálására és a porózus külső felülete finoman “belekepaszkodik” a hallójáratunkba. Nem csak sokkal komfortosabb, de kiváló zajszűrést, különleges illeszkedést és hangminőséget, valamint ultra kényelmes viseletet is nyújt!

FŐBB JELLEMZŐI

Kényelmes

Kényelmesebb. Jobban illeszkedik. Ráadásul szebben is szól. Ahogy a fülbe helyezést követően tágul, hogy tökéletesen illeszkedjen a hallójáratba, egy dolog biztossá válik: innen nincs visszaút. Az egyedülálló viszkoelasztikus memóriahab technológiának köszönhetően a testhőmérséklet hatására tökéletesen illeszkedik bármely hallójárathoz. Bár annak mérete és formája a hőmérséklet változás vagy mozgás hatására változhat, a COMPLY™ memóriahab a hallójárattal együtt változik. Ez teszi igazán különlegessé és egyedivé nemcsak a viseletet, de a hangzásvilágot egyaránt. Egyszerűnek tűnik. Nagyszerűnek hallatszik. Jobb vele a zene.

Professional

A zavaró hangok és a számtalan figyelemelterelő zajok világában olyan fülhallgatóra van szükség, amely egyértelműen biztosítja a hangok teljes skáláját, miközben blokkolja a külső zajokat. Ezért tervezte a Comply ™ a Professional P-sorozatú fülillesztékeket. Ezek a füldugók hosszabbak és mélyebben ülnek a fülcsatornában mint a standard termékek, így biztosítva a legmagasabb szintű zajszigetelést. Ezenkívül a P-sorozatú illesztékek egyedülálló kialakítása és viszkoelasztikus memóriahab technológiája kényelmes illeszkedést biztosít a kiváló fülvédelemhez. Ha olyan iparágvezető fülhallgató illesztéket keres, amelyek blokkolják a külső zajt és elősegítik az egyenletesebb, tisztább hallási élményeket, akkor a P-sorozat illesztékei a tökéletes választás.

Ajánlott: audiofil zenekedvelők, előadók és hangtechnikusok számára hangos környezetben.

A P-sorozatú tippek csak 100-as hangport (vetőcső) méretű fülhallgatókkal kompatibilisek.

 • Belső átmérő (kb.): 2,8 mm
 • Hosszúság / Magasság:
  • Kis: 14,6 mm ± 0,65 mm (.575 "± 0,025")
  • Közepes: 15,5 mm ± 0,65 mm (.610 "± 0,025")
  • Nagy: 15,5 mm ± 0,65 mm (. 610 "± 0,025")
 • Szélesség / proximális vég átmérője (az eszközhöz csatlakozó vége):
  • Kis: 10,9 mm ± 0,50 mm (0,430 "± 0,020")
  • Közepes: 12,7 mm ± 0,50 mm (0,500 "± 0,020")
  • Nagy: 14,2 mm ± 0,50 mm (0,560 "± 0,020")
Megnevezés:
Fülilleszték