Clavia Nord Pedal Keys 27 elektromos orgona pedálsor

Termékkód: CLAVIA-CLAPEDAL
Online ár:
549 900 Ft
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 3 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Lábpedálsor és integrált swell pedál egyben a Nord C2 és C2D orgonákhoz.

Nord Pedal Keys 27 - Lábpedálsor a Nord C2 és C2D kombó orgonákhoz.

A Pedal Keys 27 egy 27 hangos MIDI-s pedálsor integrált, de külön kimenettel rendelkező swell-pedállal. A pedálsor egy masszív ám mégis könnyű alumíniumházban helyezkedik el, így strapabíró mégis könnyen hordozható. MIDI szabványon keresztül kommunikál, így nem kizárólag Nord C2-es orgonákhoz csatlakoztatható. A Nord C2, és C2D orgonákon dedikált Bass pedálsor MIDI bemenet található, ezért ezeket erre a külön bemenetre kell kötni.

A hosszú pedálok fa borításúak 350 mm hosszúak lehetővé téve a lábujj-sarok technikát basszusozás közben, a rövid pedálok pedálok a jól láthatóság kedvéért világosszürkék, jól látszanak sötét környezetben is.

A Pedal Keys 27 hangterjedelme a C2-től a D4-ig, MIDI note-okban kifejezve a 36-ostól to 62-esig terjed, és a 3-as MIDI csatornán kommunikál. A swell pedal könnyen rászerelhető a fedőpanelére, innen kényelmesen, és könnyen elérhető. A sweel pedál külön bemeneten csatlakozik, egy nagy jack-es csatlakozóval. A Pedal Keys 27 nagyon könnyen hordozható, súlya mindössze 15,5 kg.

Garancia:
3 év