• – 22%
BOSS RC-3 Loop Station effektpedál

BOSS RC-3 Loop Station effektpedál

Listaár: 58 900 Ft  
45 899 Ft
Megtakarítás: 13 001 Ft (22%)
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 5 év év garancia vonatkozik

BOSS TONE CENTRAL

Kompakt és nagy teljesítményű sztereó kispedál looper.

  • Masszív belső memória, akár háromórányi sztereó felvételi idő
  • 99 belső memóriahely a loopok tárolására
  • USB 2.0 port a PC-s csatlakoztatáshoz és a WAV audio import/exporthoz
  • Ritmus segéd igazi dobhangokkal
  • Működik egyetlen 9V-os elemről, vagy opcionális AC adapterről is

3 órányi sztereo felvétel egy kispedálban

Az RC-3 egy jól felszerelt, ugyanakkor kényelmesen használható frázis felvevő kompakt pedál kiszerelésben. Akár háromórányi sztereó felvételi idő, 99 tárolható loop, „igazi dob" ritmus szekció és USB 2.0 kompatibilitás, mindez egy BOSS kompakt pedálban!

Maratoni Loopolás

Az RC-3 háromórányi sztereó felvételt tesz lehetővé közvetlenül a belső memóriába. Ezentúl nagyon hosszú frázisokat is rögzíthetünk, anélkül, hogy a memóriával kéne foglalkozni. A 99 memória tárhelyre elmenthetjük frázisainkat, ötleteinket. Azok a gitárosok pedig, akik sztereó külső effekteket használnak, biztosan nagyra értékelik majd az RC-3 sztereó ki és bemeneteit.

Auto felvétel

Az Auto felvétel funkció lehetővé teszi, hogy abban a pillanatban induljon a felvétel, ahogy elkezdünk játszani, vagy amint elindítjuk a csatlakoztatott zenelejátszót. A Count-In módban egy együtemes beszámolás lesz hallható a felvétel megkezdése előtt. Menet közben lehetőség van visszavonásra is (Undo/Redo). A három óra felvételi idővel pedig határ a csillagos ég!

Ritmus segéd

A loop frázisok tökéletes tempóban tartásához használhatjuk az RC-3 beépített ritmusait is felvétel közben. Tízféle ritmus típus közül választhatunk, mint például a Rock, Pop, Funk, Shuffle, R&B és Latin. Külön hangerőszabályzó áll rendelkezésre a ritmus hangerejének változtatására, a tempót pedig lépésenként és TAP tempó segítségével is állíthatjuk. Továbbá az ütemmutató is meghatározható. A frázis mentésekor a ritmus típusa és az ütemmutató is megjegyzésre kerül.

USB csatlakoztatás

Egy szabvány USB kábellel csatlakoztathatjuk az RC-3-at számítógéphez is és learchiválhatjuk az RC-3 felvételeket computerre. Továbbá a számítógépből WAV fájlokat tölthetünk közvetlenül az RC-3-ba. Az RC-3 elfogad 16-bit/44.1kHz WAV fájlokat egészen 1.7GB méretig.

AUX bemenet

Amellett, hogy felvehetünk gitárral, vagy basszusgitárral és a felvételeket lejátszható loopokká alakíthatjuk, külső sztereó zenelejátszót is csatlakoztathatunk az RC-3 AUX IN bemenetére. Így egy digitális zenelejátszó hangját könnyedén felvehetjük és loopolhatjuk.

Garancia:
5 év
Megvalósított funkció:
  • Looper
Kivitel:
  • Pedál
Alkalmazási terület:
  • Elektromos gitár
  • Akusztikus gitár

Mások ezt is megvették