BOSS MT-2W Waza Craft Metal Zone effektpedál

BOSS MT-2W Waza Craft Metal Zone effektpedál

 
48 880 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 5 év garancia vonatkozik

Egy High-Gain ikon a Waza innováció nyomán

Az elmúlt 25 évben az MT-2 Metal Zone a legnépszerűbb és legmeghatározóbb kompakt pedálok egyikévé vált a BOSS termékpalettán, eladások tekintetében pedig második helyen szerepel a csúcstartó DS-1 Distortion után. A Waza Craft „mágiával” átitatott japán gyártású MT-2W hangzás és sokoldalúság tekintetében új szintre emeli ezt az ikonikus kispedált. Standard módja szólaltatja meg az eredeti, középre fókuszáló Metal Zone hangzást, miközben a Custom mód friss, széles hangtartományt felölelő hangzása tökéletesen illik a különféle mai high-gain stílusokhoz.

 • Prémium Waza Craft pedál teljesen analóg audioáramkörrel
 • Innovatív kétszintű gain áramkör, diszkrét analóg alkatrészekkel
 • Standard módban a híres MT-2 Metal Zone hangzás még tisztábban és kevesebb zajjal
 • Custom módban teljes gőzerejű Gain hangzások, széles hangtartományban, nagyobb dinamikával és tömör basszustartománnyal
 • Hatékony háromsávos EQ karakteres magas és mély beállításokkal, széles középtartománnyal és sávonként akár 15dB-es kiemeléssel/vágással
 • Prémium minőségű Buffer a kristálytiszta bypass hangzáshoz
 • Japánban készül
 • Öt év BOSS garancia

A Metal Zone: egy mérföldkő a High-Gain kispedálok sorában

Először 1991-ben ismerhette meg a nagyközönség és azóta is folyamatosan kapható a gitárosok egyik kedvenc pedálja az MT-2 Metal Zone, mely vastag és gazdag torzítást hoz létre a középtartományra fókuszált karakterrel. A kemény hangzások sokoldalú létrehozásának képességével az MT-2 innovatív kétszintű gain áramköre éveken át nagy hatással volt a pedálgyártókra. A másik kiemelkedő tulajdonsága a parametrikus középtartománnyal rendelkező, kiváló EQ, amely lehetővé teszi a hang mélyreható megformálását a legtöbb high-gain stílusban.. Továbbá ez volt az első kettős-koncentrikus potméterekkel gyártott BOSS kispedál, amely a méret növelése nélkül bővítette a vezérlési lehetőségeket.

MT-2W: megújult hangzás a Waza szakértelemnek köszönhetően

Mint minden Waza Craft pedál, az MT-2W is az eredeti BOSS analóg technológiát veszik alapul művészi precizitással javítva a működést és sokoldalúságot. A kétszintű gain áramkör diszkrét kialakítása és gondosan válogatott alkatrészei prémium hangzást garantálnak, még nagyobb tisztasággal. A továbbfejlesztett EQ lágyabb középtartománnyal szól, a pedál Standard és Custom módjaira hangolt egyedülálló Q értékekkel.

Standard mód: kibővített Metal Zone

A MT-2W kétszintű gain áramkörét támogató diszkrét alkatrészeknek köszönhetően Standard módban a Metal Zone középtartományra fókuszáló hangzása új magaslatokat ér el. A hangindítás még érzékenyebb lett és ezzel együtt a hang definiáltsága és tisztasága is javult. Csökkentek a zajok, ami nagyban javítja az ultra-high gain beállításokkal megszólaltatott gitárhangot.

Custom Mode: széles és tömör

Az MT-2W Custom módjának hangzásai óriási hangtartományt fednek le, így lényegében az összes aktuális kemény stílusban megállják a helyüket. A hangzás természetes és nyitott, megnövelt dinamikával és a Standard módnál kövérebb alsó középtartománnyal. A mélytartomány még a legmagasabb gain beállításoknál is tömör, fókuszált és jól definiált marad, ami tökéletes támogatást ad a mélyhangzású riff-ekhez. A hangzás szépen kitisztul a gitár hangerejének csökkentésével, így minden pillanatban rendkívül kiegyenlített hangzás tartható kézben.

Waza Craft: a kivételes hangzás művészete

A BOSS mérnökök alapvető célkitűzése a kezdetek óta a legkiválóbb gitárhang létrehozása, legyen szó korai analóg vagy mai high-tech DSP technológiáról. A gondosan összeválogatott analóg alkatrészeknek, továbbfejlesztett áramköröknek és minden részletre kiterjedő figyelemnek köszönhető a Waza Craft sorozat pedáljainak kivételes hangzása. A Waza Craft pedálok hangminőségének végső ellenőrzését a BOSS végzi Japánban. A “Waza” szó a japán nyelvben művészetet és technikát jelent, ezért viselik büszkén ezek a speciális kiadású pedálok a Waza szimbólumot, amely a BOSS csúcstechnológiára és szakértelemre utal.

Garancia:
5 év
Megvalósított funkció:
 • Torzító
Kivitel:
 • Pedál
Alkalmazási terület:
 • Elektromos gitár