BOSS KATANA:GO személyi gitár/basszusgitár fejhallgató-erősítő

Termékkód: BOSS-KTN-GO
Online ár:
55 900 Ft
Készleten
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik
BOSS TONE EXCHANGE
                                                                                                                                                                                         

Ez a rendkívül könnyen hordozható gitár/basszus fejhallgató-erősítő a Katana színpadi erősítő sorozattól átvett fejlett téreffekt-technológiával és autentikus hangzásokkal rendelkezik.

Egy Katana a zsebedben

A kompakt, praktikus és hangszínekkel teli KATANA:GO nélkülözhetetlen társ a napi jammeléshez gitárral vagy basszusgitárral. Ez a hatékony fejhallgató-erősítő a színpadi Katana erősítősorozat autentikus hangzásait varázsolja hangszered kimeneti aljzatára, támogatva továbbá a vezeték nélküli zenehallgatást, hangszerkesztést és tanulási eszközöket az okostelefonodon. A fejlett téreffekt-technológia gazdag 3D-s játékélményt nyújt, míg a BOSS Tone Exchange kimeríthetetlen hangszínkönyvtárat kínál bármilyen stílus felfedezéséhez. Legyen szó hobbizenélésről vagy profi igényekről, a KATANA:GO minden tekintetben inspirálni fogja a játékodat.

 • Személyi fejhallgató-erősítő a színpadi Katana erősítőktől átvett prémium gitár- és basszushangzásokkal 
 • Guitar mód 10 erősítő típussal és több mint 60 effekttel
 • Bass mód három erősítő típussal és több mint 60 effekttel
 • A Stage Feel funkció, amely magával ragadó fejhallgató-élményt biztosít a BOSS fejlett téreffekt-technológiájának köszönhetően  
 • 30 felhasználói memória minden üzemmódban, tele játékra kész hangzásokkal
 • OLED kijelző a memórianevek és beépített hangoló megjelenítéséhez
 • Hangszerkesztés és játék mobilkészülékről vezeték nélkül megszólaltatott zenékkel, Bluetooth® kapcsolaton keresztül
 • BOSS Tone Studio kiegészítő alkalmazás hatékony hangszerkesztési, memóriarendezési és YouTube-gyakorlási eszközökkel
 • Liveset-ek letöltése és megosztása a BOSS Tone Exchange-en
 • Tone Setting adatok importálásának támogatása a Katana gitár-és basszuserősítők esetében
 • Beépített, újratölthető akkumulátor, akár öt óra üzemidővel
 • Dalok felvétele/lejátszása zenekészítő szoftverrel számítógépen vagy mobileszközön* USB-C®-n keresztül
 • Lábbal történő vezeték nélküli vezérlés az opcionális EV-1-WL EV-1-WL vezeték nélküli MIDI Expression pedállal és FS-1-WL vezeték nélküli lábkapcsolóval
 • Opcionális CB-KTNGO hordtáska a KATANA:GO-hoz, töltőkábelhez és egyéb tartozékokhoz  

*Nem garantált a harmadik féltől származó eszközökkel és szoftverekkel való kompatibilitás.

Azonnali elégedettség

A KATANA:GO prémium hangzást biztosít a mindennapi játékhoz, erősítők, pedálok és számítógépes interfészek használata nélkül. Végezd el a csatlakoztatást, vedd fel a fejhallgatót, hívj be egy memóriát és kezdj el játszani. A beépített vezérlők hozzáférést biztosítanak a hangerőhöz, a memória kiválasztásához és más alapvető funkciókhoz, a beépített kijelzőn pedig egyszerűen megtekintheted az aktuális memóriát és a hangolót. Az újratölthető akkumulátor akár öt órányi folyamatos játékidőt biztosít, a beépített 6,3 mm-es csatlakozó pedig lehajtható, hogy a zsebedben is egyszerűen elférjen, amikor utazol.

Hamisítatlan KATANA hangzás

A KATANA:GO a legkelendőbb Katana színpadi erősítősorozat hangzásaival itatja át a játékodat. A Guitar mód 10 egyedi erősítő karaktert tartalmaz, köztük egy clean, crunch és high-gain BOSS Brown típust, két akusztikus/elektromos gitárra optimalizált karaktert és még sok mást. Rendelkezik továbbá egy külön basszusmóddal is, Vintage, Modern és Flat típusokkal, amelyek közvetlenül a Katana Bass erősítőkből származnak. Mindkét mód rengeteg felfedezésre váró BOSS effektet tartalmaz,  mélyreható szerkesztési lehetőségekkel az iOS és Android rendszerhez is elérhető BOSS Tone Studio alkalmazáson keresztül. 

Lenyűgöző színpadi hangzás

A KATANA:GO innovatív Stage Feel funkciója magával ragadó játékélményt nyújt a fejlett BOSS téreffekt-technológiának köszönhetően. Gyári preset-ek teszik lehetővé, hogy erősítő hangját és a zenei kíséretet a hangtér különböző részeire pozicionáld, így olyan benyomást kelthetsz, mintha zenekarral játszanál a színpadon, vagy egy szobában jammelnél a barátaiddal. Még a hangteret is személyre szabhatod a BOSS Tone Studio intuitív eszközeivel.

Határtalan inspiráció

A KATANA:GO gitár- és basszusmódjainak mindegyike 30 memóriát tartalmaz, amelyek lejátszásra kész hangásokat kínálnak. A BOSS Tone Studio segítségével finomhangolhatod az előre beállított memóriákat, a semmiből is létrehozhatsz hangzásokat, vagy importálhatsz a színpadi Katana gitár- és basszuserősítőkkel létrehozott Tone Setting memóriákat. Az alkalmazás integrált hozzáférést biztosít a BOSS Tone Exchange-hez is, ahol professzionálisan összeállított Liveset-eket tölthetsz le, és hangokat oszthatsz meg a globális BOSS közösséggel. 

*Jelenleg csak a BOSS által létrehozott Liveset-ek letöltése lehetséges a BOSS Tone Studio alkalmazásból. A felhasználói tartalmak letöltésének és megosztásának támogatása 2024. júniusától várható. Az összes felhasználói tartalomhoz kapcsolódó funkció a BOSS Tone Exchange webhelyen keresztül érhető el. 

Jammelés, gyakorlás és tanulás

A KATANA:GO és okostelefonod komplett mobilmegoldást kínál a hatékony napi gyakorláshoz. Bemelegítésként jammeléssel a zenekönyvtáradból származó dalokkal. Ezután használd a BOSS Tone Studio hatékony Session funkcióját, hogy YouTube tananyagokkal tökéletesítsd a tudásodat. Hozz létre dallistákat a szervezett és hatékony tanuláshoz. Még időbélyegeket is beállíthatsz a KATANA:GO memóriák automatikusan váltásához, miközben YouTube háttérzenékkel játszol!

Felvételkészítés és streamelés 

A sokoldalú KATANA:GO USB audio interfészként is funkcionál zenekészítéshez és online tartalmak gyártásához számítógépen vagy mobileszközön. Professzionális Katana hangok rögzítése DAW szoftverben. Vagy csatlakozz kedvenc közösségi médiádhoz, illetve videórögzítő alkalmazásaidhoz, és oszd meg gitártudásodat az egész világgal. Mindkét alkalmazásban használhatod a Stage Feel funkciót, hogy mélységet és dimenziót adj a gitárhanghoz és a Bluetooth-audión keresztül lejátszott háttérzenéhez. 

Vezeték nélküli vezérlés

Az opcionális EV-1-WL vezeték nélküli MIDI Expression pedál és az FS-1-WL vezeték nélküli lábkapcsoló kibővíti a KATANA:GO élményt, lehetővé téve a BOSS Tone Studio alkalmazásban hozzárendelt funkciók távoli vezérlését. Szabályozhatod a hangerőt és a wah effektet, kiválaszthatsz memóriákat, ki/bekapcsolhatsz effekteket stb. – és mindezt kábel nélküli kapcsolaton keresztül.

Erősítő típusa:
Mini erősítő

Ajánlott kiegészítők

Hasonló termékek

Mások ezt is megvették