BOSS Katana-50 MkII gitárkombó

Termékkód: BOSS-KTN-50MKII
Online ár:
101 000 Ft
Készleten
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik

BOSS TONE CENTRALBOSS TONE EXCHANGE

                                                                                                                                                                                         

Egy modern klasszikus evolúciója

A Katana MkII új szintre emeli a méltán népszerű Katana gitárerősítő-sorozatot, még több hangszínnel, effekttel és funkcióval felturbózva. Mostantól, az öt erősítőkarakterhez újrahangolt variációk tartoznak, megduplázva ezzel az elérhető hangszínek számát. Három helyett öt beépített effektkategória érhető el, így még több valós idejű processzálásra nyílik lehetőség. Kezelhetőség terén is előrelépés történt: végfokbemenet hangmodellező- és multieffekt-készülékek számára, egyszerű sztereó bővíthetőség dual-erősítős összeállításhoz, frissített szerkesztőszoftver és sok más új tulajdonság.

Katana-50 MkII főbb jellemzők

 • Színpadra termett, 50W-os kombó erősítő, egyedi 12”-os hangszóróval
 • Tube Logic konstrukció a kategóriájában egyedül álló teljesítményhez, megkérdőjelezhetetlen energiához és átütő hangzáshoz
 • Öt egyedi erősítőkarakter (Clean, Crunch, Lead, Brown és Acoustic) és mindegyikhez újrahangolt variációk
 • Öt független effektszekció (Booster, Mod, FX, Delay, and Reverb), mindegyikhez három kiválasztható variációval
 • Dedikált Pedal FX a lábbal vezérelt wah-effekt és hajlítás vezérléséhez
 • Frissített BOSS Tone Studio szoftver több mint 60 különböző BOSS effekttel az egyéni hangzások létrehozásához, csatorna és globális EQ-val, beállítható címzésekkel és sok további lehetőséggel
 • Power Amp In bemenet előfokok, modellezők és multieffektek számára
 • Négy Tone Setting memória az összes erősítő- és effektbeállítás tárolásához és behívásához
 • Power Control a kihajtott hangzáshoz mérsékelt hangerő mellett is
 • A BOSS Tone Studio-n keresztül kiválasztható három Cab Resonance opció (Vintage, Modern és Deep)
 • Mikrofonozott hangláda-szimuláció a vonal-, USB-, és phones/recording kimenetekre, három BOSS Tone Studio-n keresztül elérhető Air Feel beállítással
 • Hátlapon található csatlakozó két lábkapcsoló vagy egy expression pedál csatlakoztatásához
 • Profi effekt-és erősítő-összeállítások a BOSS Tone Central weboldalról

Több hangszín, több lehetőség

A színpadi Katana MkII sorozat ott folytatja, ahol az első generáció befejezte - azokkal az alapvető hangzásokkal és funkciókkal, melyek világszerte népszerűvé tették ezeket az erősítőket. Ha szereted az eredeti Katana sorozatot, még jobban fogod szeretni a Katana MkII-t. Ha viszont csak most ismerkedsz ezekkel az erősítőkkel, gyorsan megtapasztalhatod, hogy hangzás, játékérzet és sokoldalúság terén messze meghaladják árkategóriájukat.

Öt erősítőkarakter, tíz hangszín

A Katana MkII öt elsődleges erősítőkaraktere között organikus vintage és modern high-gain hangzások szerepelnek, valamint egy külön elektro-akusztikus gitárok számára optimalizált hangzás. Ezek a karakterek most újrahangolt variációkkal egészültek ki, melyek a hangszínlehetőségek még szélesebb palettáját kínálják, hogy megformálhasd saját, egyéni hangzásodat.

Egyszerre öt effekt

A Katana MkII öt egyszerre használható effektkategóriával rendelkezik, és ezzel egy komoly pedalboard hatékonyságát kínálja a hangszínek megformálásához. Független, gyárilag betöltött Booster, Mod, FX, Delay és Reverb szekciók, egyenként három variációval, így összesen 15 játékra kész effekttel. Ha szertnél még mélyebbre ásni, csatlakoztasd a BOSS Tone Studio-t, amely lehetővé teszi az egyes szekciók egyéni beállítását 60 különböző effekttípussal, ezek sorrendjének megváltoztatásával négy különböző effeltláncban, nem is beszélve a sok további lehetőségről.

Teljes gőzerő, minden alkalommal

A BOSS Tube Logic megközítésére alapozva a Katana MkII erősítők autentikus kimeneti torzítási karakterisztikái a legkiválóbb csöves erősítőkét idézik, olyan hangzással és játékérzettel, amely a hangerő növelésével egyre gazdagabbá és érzékenyebbé válik. De a klasszikus csöves erősítőkhöz képest a Katana MkII szabályozható Power Control funkciójával egyszerűen érhető el az a bizonyos „sweet spot” anélkül, hogy megsüketülne a közönség vagy elkergetnének a lakásból a hangos gyakorlás miatt. Egyszerűen vedd vissza a hangerőt és élvezd ugyanazt az inspiráló, kitekert hangzást bárhol - a fürdőszobától a színpadig.

Külső készülék erősítése

A sokoldalú Katana-50 MkII önálló erősítőként és dedikált végfokként is használható a kedvenc előfokod, modellező készüléked vagy multieffekted számára. A hátlap Power Amp In aljzatára csatlakoztatva a Katana MkII belső előfokát és effektjeit megkerülve közvetlenül a Tube Logic végfok hajtható meg, kiegészítve az azonnali Power Control funkcióval. A BOSS Tone Studio-val a bemenet egyszerűen optimalizálható az adott készülékhez egy felüláteresztő-szűrővel és beállítható gain-el.

Saját beállítások behívása egyetlen gombnyomással

A Katana-50 MkII egyik legkiválóbb tulajdonsága, hogy képes tárolni a Tone Settings memóriákban kedvenc erősítőkaraktereket és effektbeállításokat a későbbi azonnali behíváshoz. Miután az előlap vezérlőivel beállítottad a kívánt hangzást, egyszerűen és egyetlen gombnyomással mentheted el az erősítő belső memóriájába. Összesen négy Tone Setting (két bank, egyenként négy beállítás) hívható be gyorsan és közvetlenül a panelről. Ha szeretnéd szabadon tartani kezeidet a koncert közben, csatlakoztass egy külső lábkapcsolót vagy GA-FC lábvezérlőt.

Keverésre kész hangok

A Katana-50 MkII rendelkezik mikrofonozott hangláda-szimulációval ellátott vonal, USB és phones/recording kimenetekkel, így képes keverésre kész erősítőhangot küldeni egy erősítőrendszer, számítógépes DAW szoftvert vagy fejhallgató számára. A direkt hang megformálása három különböző Air Feel beállítással történhet, melyeket a BOSS Tone Studio-ban lehet elérni. Támogatott a kétcsatornás USB működés, így igazi sztereó hangzás érhető el a KATANA számos Modulation, EQ, Delay és Reverb effektjével.

BOSS Tone Studio újítások

A BOSS Tone Studio fejlesztése a Katana MkII erősítőkkel együtt történt. A kezelőfelület megújult megjelenést kapott és számos paraméter a főképernyőre került az egyszerűbb elérés érdekében. Egy dedikált Pedal FX kategória is helyet kapott, amely megkönnyíti a wah- és hajlítás-effektek címzését a csatlakoztatott expression pedálra. És ha van már egy első generációs Katana erősítőd, minden saját patchedet importálhatod és használhatod az összes Katana MkII erősítővel.

Katana MkII Version 2 szoftverfrissítés

BOSS Katana — Élesebb mint valaha

Az ingyenes Katana MkII Version 2 szoftverfrissítés számos új funkciót kínál, amelyek tovább javítják BOSS Katana MkII gitárerősítőd képességeit.

Szerezd meg a Katana MkII Version 2 frissítést

Katana MkII Version 2—Új kreatív eszközök

A 2-es verzió a BOSS Tone Studio alkalmazásban elérhető, újonnan hozzáadott hangszínformáló eszközökkel növeli az erősítő kifejezőerejét. 

 • Contour beállítások—Formáld meg a hang alaptónusát három különböző Contour-beállítással, amelyek mindegyikéhez négy testre szabható frekvenciagörbe közül választhatsz.
 • Új Solo blokk az effektláncban—Finomítsd a szólógitár hangját egy mozgatható Solo blokkal, amely külső lábkapcsolóval vagy GA-FC lábvezérlővel be-/kikapcsolható.
 • Új EQ blokk az effektláncban—Mozgatható EQ blokk a további hangszín beállításhoz.
 • Két új effekt—Centa OD (Booster blokk) és Solo EQ (Solo blokk).
 • Három Global EQs—Finomhangolja az általános hangzást a különböző gitárokhoz és stílusokhoz.
 • Kibővített  hangláda-szimuláció—A Line Out aljzat Cabinet IR opciói most választható mikrofontípusokat és -pozíciókat tartalmaznak, így jobban irányíthatod a közvetlen hangot.

Megjegyzés: A 2-es verzió egyes funkciói korábban elérhetők voltak a Katana-Artist MkII modell eredeti kiadásában. 

Kompatibilis modellek:

A Katana MkII Version 2 szoftver a következő Katana MkII gitárerősítőkhöz érhető el:

 • Katana-50 MkII
 • Katana-100 MkII
 • Katana-100/212 MkII
 • Katana-Head MkII
 • Katana-Artist MkII
Erősítő típusa:
Digitális/Modellező erősítő

Ajánlott kiegészítők

Hasonló termékek

Mások ezt is megvették