BOSS Katana-100 Gen 3 gitárkombó

Termékkód: BOSS-KTN-100 3
Online ár:
201 900 Ft
Készleten
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik

BOSS TONE CENTRALBOSS TONE EXCHANGE

                                                                                                                                                                                         

100 W-os kombó erősítő egyedi 12"-os hangszóróval, továbbfejlesztett Tube Logic hangzással, 12 erősítő-karakterrel, beépített BOSS effektekkel, fejlett csatlakoztathatósággal és még sok mással.

Egy modern klasszikus új generációja

A Katana Gen 3 az elismert BOSS színpadi erősítő sorozat részeként emeli új szintre a gitáros ambícióit. Az új Tube Logic fejlesztések még jobb hangzással és játékérzettel gazdagítják az alapplatformot, beleértve a kifejező Pushed erősítőkaraktert, melyet a kihajtott gitárhangzás rajongók imádni fognak. A BOSS Tone Studio alkalmazás is frissítésre került, így a távoli erősítő- és az effektszerkesztés minden eddiginél egyszerűbbé vált. Az inspiráló hangeszközöket és sokféle csatlakozási lehetőséget kínáló Katana Gen 3 nélkülözhetetlen központi eleme a stúdiófelvételeknek, az élő előadásoknak és a napi gyakorlásnak.

A 100 W-os AB osztályú végfokkal felszerelt Katana-100 Gen 3 modell nagy, színpadra kész hangzást garantál, egy könnyen hordozható 1x12-es kombó erősítő formájában.

Fő tulajdonságok

 • Harmadik generációs Katana erősítő továbbfejlesztett Tube Logic hangzással és kifejezőképességgel 
 • Színpadra termett, 100W-os kombó erősítő, egyedi 12"-os hangszóróval
 • Hat erősítőkarakter – beleértve az újonnan kifejlesztett Pushed típust – plusz mindegyikhez egy választható variáció
 • Öt független effektszekció: Booster, Mod, FX, Delay és Reverb
 • Háromutas Contour a teljes hangszínpaletta megformálásához 
 • Három Cabinet Resonance opció: Vintage, Modern és Deep
 • Nyolc Tone Setting memória az összes erősítő- és effektbeállítás tárolásához
 • Power Control funkció, amely kitekert hangzást és játékérzetet biztosít alacsony hangerő mellett is
 • Frissített Boss Tone Studio alkalmazás (Windows/macOS) a távoli szerkesztéshez számítógépről vagy mobilkészülékről
 • Katana hangszínek letöltése és megosztása a BOSS Tone Exchange-en
 • Kompatibilis a korábbi színpadi Katana modelleken létrehozott hangszínekkel

Sokoldalú csatlakoztathatóság

 • Power Amp In előerősítőkhöz, modellezőkhöz és multi-effektekhez
 • Stereo Expand funkció, hogy összekapcsolhasd egy második Katana erősítővel 
 • Send/return loop külső pedálokhoz 
 • Sztereó fejhallgató-csatlakozó, vonalkimenet és USB-kimenet IR hangláda-szimulációval
 • Megújult kezelőfelület az intuitívabb munkafolyamat érdekében           
 • Beépített effektek testreszabása több mint 60 prémium BOSS típussal
 • Kifinomult erősítő- és effektszerkesztő eszközök, beleértve a mélyreható paramétervezérlést, az effektek sorrendjét és még sok mást 
 • Szabadon beállítható IR hangláda-szimuláció a fejhallgatóhoz, a vonalkimenethez és az USB-felvételi kimenethez
 • Három Contour beállítás finomhangolása 
 • Az általános hangzás beállítása több EQ-val
 • Effekt loop vezérlések, beleértve a post amp/post reverb pozicionálást és a soros/párhuzamos működést
 • Dalok felvétele/lejátszása zenekészítő szoftverrel számítógépen vagy mobileszközön* USB-C®-n keresztül

*Nem garantált a harmadik féltől származó eszközökkel és szoftverekkel való kompatibilitás. Egy hamarosan megjelenő firmware frissítés általános driver támogatást biztosít.

Bővítési lehetőségek

 • Aljzatok akár két külső lábkapcsoló és egy Expression pedál számára
 • Támogatja a GA-FC és GA-FC EX lábvezérlőket a teljes színpadi vezérléshez
 • Opcionális Bluetooth® Audio MIDI Dual Adapter (BT-DUAL) vezeték nélküli hanglejátszáshoz mobileszközről és távoli szerkesztéshez a BTS alkalmazásból (iOS/Android)

BOSS Tone Studio

 • Megújult kezelőfelület az intuitívabb munkafolyamat érdekében           
 • Beépített effektek testreszabása több mint 60 prémium BOSS típussal
 • Kifinomult erősítő- és effektszerkesztő eszközök, beleértve a mélyreható paramétervezérlést, az effektek sorrendjét és még sok mást 
 • Szabadon beállítható IR hangláda-szimuláció a fejhallgatóhoz, a vonalkimenethez és az USB-felvételi kimenethez
 • Három Contour beállítás finomhangolása 
 • Az általános hangzás beállítása több EQ-val
 • Effekt loop vezérlések, beleértve a post amp/post reverb pozicionálást és a soros/párhuzamos működést
 • Liveset-ek mentése és rendszerezése különböző játékszituációkhoz

Katana Gen 3: Kötetlen inspiráció

A fejlett Tube Logic erősítő-felépítésnek és a reaktív AB reaktív végfoknak köszönhetően a BOSS Katana sorozat 2016-os bevezetése óta viszonyítási pontnak számít a gitárosok körében szerte a világon. A Katana erősítők több évtizedes BOSS fejlesztést és tapasztalatot testesítenek meg, professzionális, csöves hangzást biztosítva olyan modern előnyökkel, mint a beépített effektek, a memóriabehívás egyetlen érintéssel, a mélyreható hangdizájn és a csökkentett súly. A Katana Gen 3 még tovább bővíti a sorozatot, és olyan játékélményt nyújt számodra, amely más erősítőkkel nem elképzelhető. 

Megújult Tube Logic hangzás

A Tube Logic újrateremti a csöves áramköröket és azok minden összetett interakcióját az alkatrészek szintjén, hogy a klasszikus csöves erősítők áhított hangját és játékérzetét élvezhesd. Megközelítésünk tovább fejlődik a korábbi Katana modellekben elérhető öt erősítőkarakter finomhangolásával, beleértve az ikonikus, high-gain Brown típust. Az új Pushed karakter a belső dinamika-fejlesztéseket állítja reflektorfénybe egy clean kombó kellemes, érintésre érzékeny erősítésével. Mind a hat erősítőkarakter tartalmaz egy választható variációt, amely 12 jellegzetes hangzást biztosít minden zenei stílus támogatásához. 

“Sweet Spot” hangzás bármely hangerőnél

Minden csöves erősítő rajongó tudja, hogy a hang gazdagabbá, teltebbé és érzékenyebbé válik a hangerő növelésével. A túl magas hangerő viszont sokszor nem kívánatos. Ilyenkor külső teljesítménycsillapítót szoktak alkalmazni, ami viszont megváltoztatja a hang színezetét és a játékérzetet. A Katana Gen 3 integrált Power Control funkciója a legjobb megoldást nyújtja, lehetővé téve a kihajtott erősítőhangzást alacsony hangerő mellett is, a negatív hatások kiküszöbölésével. Csak forgasd el a panelpotmétert és állítsd be egyszerűen a jelszintet az élő színpadi játékhoz vagy napi otthoni jammeléshez.

Híres BOSS effektek

A Katana Gen 3 öt egyidejűleg alkalmazható effektkategóriát tartalmaz, amelyek a BOSS történetének legfontosabb effektjeit tartalmazzák. Booster, Mod, FX, Delay és Reverb szekciók javított hangminőséggel, azonnali paramétervezérlőkkel és egyenként három variációval. A BOSS Tone Studio további lehetőségeket kínál, 60 különböző beépített effekttípus testreszabásával, és az erősítő panelén nem elérhető mélyreható szerkesztési lehetőségekkel. Ha pedig telepítve van az opcionális Bluetooth Audio MIDI Dual Adapter, vezeték nélkül szerkesztheted a hangokat a koncerten az okostelefonod BTS szerkesztőjével.

A hang megformálása korlátok nélkül

A BOSS Tone Studio for Katana Gen 3 új vizuális fejlesztéseket és grafikus beállítási lehetőségeket kínál, amelyek gyorsabbá és intuitívabbá teszik a hangdizájnt. Fedezd fel az erősítő- és effektszerkesztő eszközöket, változtasd meg az effektek sorrendjét, és alakítsd az általános hangzást a háromutas Contour vezérlővel és több EQ-val. Hívj be rendszerszintű beállításokat és viselkedéseket. Rendszerezz egyéni beállításokat a koncertjeidhez Hozzáférhetsz a BOSS Tone Exchange szolgáltatáshoz is, ahol letölthetsz profi beállításokat, és megoszthatsz hangszíneket a világ Katana közösségével.

Teljes színpadi potenciál

A Katana-100 Gen 3 számos hatékony eszközt kínál a modern előadók számára. A nyolc Tone Setting memória lehetővé teszi az összes erősítő/effektbeállítás tárolását és behívását, míg a hátsó panel csatlakozói támogatják a lábkapcsolókkal és Expression pedállal ellátott távirányítót. A GA-FC és GA-FC EX lábvezérlők még tovább bővítik a lehetőségeidet, átfogó vezérlési megoldást kínálva a színpadon a Katana Gen 3 erősítőd számára. Válts hangbeállításokat, kapcsold be/ki az effekteket, integrálj több Expression pedált és így tovább. A GA-FC EX modell segítségével ráadásul megduplázhatod a lábkapcsolókat vagy két Katana erősítőt vezérelhetsz egyszerre. 

A kreativitás kibontakoztatása

A Katana-100 Gen 3 minden tekintetben követi a kreatív elképzeléseidet. Vagy könnyen összekapcsolhatsz két erősítőt a Stereo Expand* funkcióval, master vezérléssel a fő erősítőről és olyan sztereó effektek elosztásával a két erősítő között, mint a chorus, delay és reverb, a széles, magával ragadó hangzás érdekében. Vagy csatlakoztass a Power Amp In aljzata a Katana előerősítőjének megkerüléséhez, és használd a reaktív AB osztályú végfokot egy modellező vagy külső előerősítő erősítésére.

*A Stereo Expand az összes Katana Gen 3 és MkII modellen támogatott, kivéve a Katana-50 Gen 3 és Katana-50 MkII erősítőket.

Csatlakoztatási lehetőségek

A Katana-100 Gen 3 minden igényt kielégítő csatlakozási lehetőséget kínál. Használj fejhallgatót, hogy sztereó hangzással, halkan gyakorolhass. Küldj jelet egy külső központi erősítőre a Line Out csatlakozón keresztül. Vagy készíts felvételt USB-C-n keresztül kedvenc zenei szoftvereddel egy számítógépen vagy mobileszközön. Az összes audiokimenet IR hangláda-szimulációval rendelkezik a kiváló közvetlen hangzás érdekében, három Air Feel típussal és két testre szabható beállítással a BOSS Tone Studio programban.

Erősítő típusa:
Digitális/Modellező erősítő

Ajánlott kiegészítők

Hasonló termékek