BOSS GT-1000CORE gitár padló multieffekt

Online ár:
268 900 Ft
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 3 év garancia vonatkozik

BOSS TONE CENTRAL

                                                                                                                                                                                         

A csúcsmodell GT-1000 teljes erősítő-és effektprocesszálása egy kompakt, hordozható padlóeffektben.

A kreatív látásmód lényege

A lenyűgöző és hihetetlenül sokoldalú GT-1000CORE, minden idők legteljesebb gitár-és basszusgitár-processzálását nyújtja egy önálló padlóeffekt formájában. Ebben a mini erőműben a csúcsmodell GT-1000 komplett DSP-je megtalálható, egyedülálló hangminőséggel, fejlett AIRD technológiával, 24 egyszerre használható effektblokkal és több mint 140 egyedi erősítő- és effekttípussal a kreatív lehetőségek kimeríthetetlen kibontakoztatásához. GT-1000CORE bármilyen pedalboard-ban elhelyezhető, de tökéletesen működik önálló processzorként is a koncerteken vagy stúdióban egyaránt. A rugalmasan használható kimeneteknek/bemeneteknek, valamint vezérlési lehetőségeknek köszönhetően, bármilyen összeállításban központi szerephez juthat.

 • A csúcsmodell GT-1000 komplett belső hangprocesszálása egy kompakt, hordozható padlóeffektben.
 • Hangszínek kimeríthetetlen tárháza a 24 egyszerre használható effektblokkal - beleértve két különböző erősítőt - és számos soros/párhuzamos címzési opciót.
 • Kategóriájában vezető hangzás, 32-bites AD/DA átalakítás, 32-bites lebegőpontos processzálás és 96 kHz-es mintavételezési frekvencia
 • AIRD (Augmented Impulse Response Dynamics) technológia, amely természetes játékérzetet biztosít minden külső készülékkel
 • Klasszikus BOSS effektek, vintage kispedálok, MDP effektek és a DD-500, MD-500 és RV-500 pedálokból közvetlenül átvett algoritmusok
 • Rendkívül gyors patch-váltás és Delay Carryover funkció
 • Innovatív Stompbox funkció, amely megkönnyíti a gyakori effektbeállítások használatát, a sok különböző patch esetében
 • Beépített Looper a gyakorláshoz, zenei ötletek kibontakoztatásához és az élő előadások gazdagításához
 • Nagy felbontású hangoló, monofonikus és polifonikus kijelzéssel
 • Két send/return loop külső effektek számára, négykábeles módszerrel vagy külön direkt kimeneteken keresztül
 • 16 belső tárhely, felhasználói IR-ek számára
 • Vezérlés külső lábkapcsolókkal, Expression pedálokkal, valamint TRS MIDI-n és USB-n keresztül
 • Control Out funkció az erősítőcsatornák váltásához
 • USB audió/MIDI interfész a számítógépes felvételkészítéshez és szerkesztéshez
 • Külön üzemmód basszusgitár számára

Turbózd fel a pedalboard-ot

Akár nagy, akár kicsi, a GT-1000CORE minden pedalboard-ban új szintre emeli a kreatív szabadságot. A Memory és Manual módokban preset-eket hívhatsz be vagy lábbal kapcsolhatsz effekteket, a monó vagy sztereó kimeneteken/bemeneteken keresztül pedig más pedálokat csatlakoztathatsz. Használd a két send/return aljzatot külső effektek számára négykábeles módszerrel vagy küldj jelet függetlenül egy erősítőre vagy felvevőkészülékre. Még sokoldalúbb vezérlés külső lábkapcsolókkal és Expression pedálokkal, vagy erősítőcsatornák váltása távvezérléssel. MIDI kimenet/bemenet helytakarékos TRS aljzatokon keresztül a GT-1000CORE vezérléséhez külső MIDI készülékekkel vagy külső MIDI készülékek vezérléséhez az effektpedállal.

A kispedálok óriása

A rendkívül könnyen hordozható GT-1000CORE, komplett effektezési megoldást kínál az utazó zenészek számára és más pedálok hozzáadása nélkül is megállja a helyét bármilyen professzionális környezetben. Egyetlen patch-ben 24 egyszerre használható effekt áll rendelkezésre, beleértve két erősítőt is. A 250 felhasználói patch elegendő helyet jelent a saját hangszínek tárolására mindenfajta fellépéshez. A DSP hangorrás teljesítménye elegendő az összes elérhető effekt számára, így a jelfeldolgozáshoz mindig elegendő kapacitás áll rendelkezésre a hangszínek létrehozása közben.

Az otthoni stúdió központja

A GT-1000CORE tökéletes társ az otthoni felvételkészítéshez és gyakorláshoz. A többcsatornás USB audió/MIDI interfész rugalmassá teszi a zenekészítést egy DAW szoftverrel, illetve hatékony re-amping lehetőségeket kínál. Recording módban különböző beépített hangszóró- és mikrofontípusok közül választhatunk, de WAV formátumban akár 16 kedvenc beállítás importálása is kivitelezhető. A beépített looper nagyszerű eszköz a gyakorláshoz, dalok felépítéséhez vagy zenei ötletek kibontakoztatásához. A BOSS Tone Studio jól áttekinthető kezelőfelületén keresztül pedig egyszerűen hozhatsz létre hangszíneket egy Mac vagy Windows számítógépen.

AIRD: A digitális erősítő-processzálás forradalma

A GT-1000CORE a BOSS úttörő AIRD technológiáját alkalmazza, amely új szintre emeli a teljesítményt, rugalmasságot és felhasználhatóságot. Az AIRD valójában a Katana, Waza és Blues Cube erősítőknél alkalmazott Tube Logic technólógia fejlődésének legújabb állomása, és kiegyenlített viselkedést garantál a legtöbb olyan helyzetben, ahol erősítőprocesszor használata kerül szóba. Az AIRD-nek köszönhetően a GT-1000 tökéletesen működik együtt minden kreatív összeállítással, így a kiváló hangzás és természetes csöves játékérzet minimális beállítással érhető el. A rengeteg AIRD Output Select típussal a GT-1000 hozzáigazítható minden külső készülékhez, legyen szó gitárerősítő-bemenetről, egy végfokkal meghajtott gitárhangfalról, komplex széles-sávú monitorrendszerről - vagy mindezekről egyszerre. Az AIRD teljes mértékben jelen van a GT-1000 erősítőtípusaiban, így az autentikus hangzás és interaktív játékérzet adott bármilyen külső készülékkel.

Prémiumminőségű erősítők és effektek

A GT-1000 számos kifejező gitárerősítő-hangzást tárol, melyek mindegyike az ARID technológián alapul. A BOSS minden stílusban használható saját erősítői mellett, híres csöves hangzások is rendelkezésre állnak a vintage kombóktól a modern high-gain fejekig. Az effektezési lehetőségek óriási palettája szintén kéznél van, beleértve klasszikus BOSS effekteket, retro kispedálokat, MDP effekteket és a BOSS 500-as sorozat fejlett algoritmusait. A soros és párhuzamos effektkapcsolások beállítása a jól áttekinthető kezelőfelületen könnyen elvégezhető. Az okos Stompbox funkcióval a gyakran használt erősítő-és effektbeállításokat egyszerre kezelhetjük több patch esetében.

Csúcskategóriás basszusprocesszor

A GT-1000CORE egy igazán nagy teljesítményre képes basszusgitár-processzor, egy rendkívül könnyedén szállítható formátumban. Három AIRD basszus preamp áll rendelkezésre az alaphangzás megformálásához, majd ezután nyolc különböző overdrive/distortion effekttel színezhető tovább a gitárhang. Egy MDP basszuskompresszor is kéznél van, továbbá Chorus, Flanger, Touch Wah és sok más effekttípus, kifejezetten a basszusgitárhoz hangolva. A GT-1000CORE sokoldalú effektjeinek és kimenetválasztási-opcióinak köszönhetően optimális jelet küldhetsz ki egy színpadi erősítő vagy PA keverő számára – vagy akár egyszerre mindkettőbe.

Garancia:
3 év
Alkalmazási terület:
 • Elektromos gitár
 • Basszusgitár

Hasonló termékek