BOSS BP-1W Waza Craft Booster/Preamp effektpedál

Termékkód: BOSS-BP-1W
Online ár:
72 900 Ft
Készleten
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 5 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Prémium Waza Craft pedál a BOSS CE-1 Chorus Ensemble és a Roland RE-201 Space Echo effektekből származó autentikus vintage preamp-hangzásokkal.

A hang édesítőszere

A vintage BOSS CE-1 Chorus Ensemble és a RE-201 Space Echo inspiráló effekthangzásukkal váltak legendássá. Azonban változó analóg preamp áramkörük miatt is szeretik őket, amely azonnal karakteres, testes és gazdag gitárhangot garantál. A BP-1W-vel mostantól elérheted ezt a két klasszikus preamp hangzást egyetlen prémium Waza Craft pedállal, valamint egy természetes, clean hangzást is.

 • Waza Craft innováció a prémium analóg hangzásélményért
 • Prémium booster és preamp pedál a legendás BOSS és Roland effektekből származó analóg áramkörrel
 • Sokoldalú konstrukció, három választható üzemmóddal
 • A CE mód a BOSS CE-1 Chorus Ensemble ragyogó, csengő jellegű preamp hangját reprodukálja
 • Az RE mód a Roland RE-201 Space Echo kövér, meleg preamp hangját adja vissza
 • A NAT mód természetes tiszta lendületet biztosít minimális hangszínezéssel 
 • A Gain potméter a jel telítettségének mértékét szabályozza
 • Level potméter a teljes hangerő szabályozásához, valamint az erősítők és egyéb pedálok bemeneteinek meghajtásához
 • Választható általános vagy vintage bemeneti puffer különböző karakterisztikákkal
 • Japán gyártmány
 • Öt év BOSS garancia

Varázslatos hangzás

A hozzáértő gitárosok nemzedékek óta az analóg eszközök kulcsfontosságú darabjaira bízzák az alaphangzás megformálását. A CE-1 és RE-201 effekteket már több mint 30 éve nem gyártják, mégis széles körben használtban vannak a karakteres preamp hangzásuknak és híres analóg effektjeiknek köszönhetően. Ezek a „titkos fegyverek” gazdagabbá, teltebbé és vonzóbbá teszik a hangzást, még a tényleges effekt kikapcsolása mellett is. A BP-1W lehetővé teszi, hogy magad is használhasd ezeknek a legendás eszközöknek a hangszínformáló tulajdonságait anélkül, hogy a ritka és drága eredeti vintage effektekre vadásznál.

Sokoldalúan megformálható analóg hangzás 

A BP-1W az egyik legrugalmasabb booster, amely három egyedi üzemmódot kínál egyetlen kompaktpedálban. A CE és RE vintage módok mellett van egy harmadik mód, amely tiszta boost hatást ad, ha a hangerőt a hang színezése nélkül szeretnéd fokozni. A Gain potméter lehetővé teszi az egyes módok telítettségének és intenzitásának beállítását, míg a Level potméterrel egyensúlyt teremthetsz az effekt/bypass hang között, vagy a pedál lenyomásával a bemeneteket erősítheted a hangzás további javítása érdekében. 

Válaszd ki a hang színezetét

CEEz a mód a CE-1 preamp hangját reprodukálja, amely ragyogó, harangszerű karakteréről és határozott alsó tartományáról ismert. A Gain potméterrel kellemes tónusokat varázsolhatsz az enyhétől az agresszívig.

REEz a mód az RE-201 preamp áramkörének egyedi színezetét és reakcióját adja vissza. Még a legalacsonyabb Gain beállításoknál is kövérebbé és melegebbé teszi a hangzást, miközben a potméter felfelé forgatásával növekszik a telítettség. Erőteljes hangzást érhetsz el gazdag analóg kompresszióval, amelyek alapvető vintage színezetet biztosít a pedálok és erősítők táplálásához.

NATÁtütő, természetes hangzás, minimális színezéssel. A modern analóg Waza Craft áramkörök széles boost tartományt biztosítanak, kiváló teljesítményt nyújtva bármilyen általános clean boost alkalmazáshoz. 

Két prémium puffer

A BP-1W kiváló minőségű pufferáramkörrel rendelkezik, két választható típussal. Csúsztasd el a hátlapi kapcsolót, és válassz a normál puffer tiszta jele vagy a kisebb bemeneti impedanciájú vintage puffer között. A vintage típus meleg hangot és sima dinamikus reakciót produkál, ami maximális előnyökkel jár, ha egy passzív hangszedővel ellátott gitárt közvetlenül csatlakoztatsz a BP-1W bemenetére. A standard puffer mindig be van kapcsolva a jelkondicionáláshoz, amikor az effekt le van választva (bypass), függetlenül a pufferkapcsoló beállításától.

Waza Craft: A kivételes hangzás művészete

A BOSS mérnökök alapvető célkitűzése a kezdetek óta a legkiválóbb gitárhangzás létrehozása, legyen szó korai analóg vagy mai high-tech DSP technológiáról. A Waza Craft sorozat lelkesítő szelleme a kivételes hangzás, gondosan kiválasztott analóg alkatrészek, továbbfejlesztett áramkörök és aprólékos figyelem révén válik valóra. A “Waza” szó a japán nyelvben művészetet és technikát jelent, ezért viselik büszkén ezek a speciális kiadású pedálok a Waza szimbólumot, amely a BOSS csúcstechnológiára és szakértelemre utal.

Megvalósított funkció:
 • Torzító
 • Előfok
Kivitel:
 • Pedál
Alkalmazási terület:
 • Elektromos gitár

Hasonló termékek