BOSS BCB-30X pedáltartó doboz

Online ár:
17 900 Ft
+
A termékre 2 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Új generációs BCB pedalboard széria, amely rendkívül egyszerűen hordozható és egyénileg kialakítható.

Kis méret, strapabíró konstrukció és egyénileg kialakítás

A kompakt BCB-30X ideális megoldás a kevés pedált használó gitárosok számára, vagy mindazoknak, akik szeretnének egy második, kisebb pedalboard-ot is. Tökéletes megoldás a kiegészítő vezérlőpedálok és lábkapcsolók számára is. Az egyénileg kialakítható habbetét különböző méretű pedálok elhelyezését teszi lehetővé a BCB-30X pedalboard-on belül, a masszív öntött konstrukció pedig a nagyszerű megjelenés mellett, tartósságot és könnyű súlyt garantál.

  • Új generációs BCB pedalboard széria a modern pedálösszeállításokhoz
  • Egyénileg beszabható, nagy sűrűségű habbetét a különböző méretű pedálok elhelyezéséhez, beleértve a BOSS kompaktokat, a 200-/500-as sorozat pedáljait stb.  
  • Könnyű súly, strapabíró öntött konstrukció, helytakarékos kivitel, integrált fogantyú és levehető fedél
  • Tartozék áramellátást biztosító lánckábel akár négy pedál tápellátásához egy opcionális BOSS adapterrel

A hordozható tökéletesség

Míg az első generációs BCB-30 csak a szabványos méretű pedálokat támogatta, a BCB-30X lehetővé teszi egy olyan kisméretű pedalboard összeállítását, amely alkalmas kis és nagyobb méretű lábpedálok elhelyezésére. A nagy sűrűségű habbetét három hagyományos BOSS kompaktpedálhoz van előre beszabva, de egy közönséges késsel szinte bármilyen pedálmérethez egyszerűen vágható. A habbetét biztonságosan rögzíti a pedálokat a szállítás és előadás során, és elegendő hely van alatta a hosszú audiokábelek és hálózati kábel elrejtéséhez a rendezett megjelenés érdekében.

Könnyű, strapabíró és stabil

A BCB-30X ugyanazzal a masszív, öntött konstukcióval készül a BCB sorozat többi tagja, hogy maximális védelmet nyújtson kispedáljaid számára a súly minimalizálása mellett. Az integrált fedél biztonságosan rögzül és másodpercek alatt levehető, így minden pillanatban készen állhatsz a játékra. A belső oldalán lévő habbetét utazás közben kipárnázza pedáljaidat, az alsó gumilábak pedig biztonságos tapadást biztosítanak és nem karcolják meg a padlót.

BOSS pedalboard megoldások

Egyre több innovatív megoldást kínálunk, hogy a legtöbbet kihozhasd pedáljaidból és felszerelésedből.

  • BCB-90X — Kompakt és egyszerűen konfigurálható, öntött pedalboard, egyénileg beszabható habbetétekkel a különböző méretű pedálok számára. 
  • BCB-1000 — Utazáshoz készült, bőrönd jellegű pedalboard, kihúzható fogantyúval, kerekekkel, döntött alumínium rögzítőfelülettel és beépített csatlakozódobozokkal. 
  • BOSS kábelek — Csúcsminőségű megoldások minden igényhez, a prémiumminőségű hangszerkábelektől a helytakarékos patch- és MIDI-kábelekig.
  • Effektkiegészítők — Piacvezető megoldások a BOSS és más márkák számára, beleértve az ES-8 és ES-5 programozható loop-kapcsolókat, az EV széria expression pedáljait, az FS széria lábkapcsolóit stb.
Garancia:
2 év

Hasonló termékek