iConnectivity ConnectAUDIO2/4 USB hangkártya bemutató

Bemutatjuk az iConnectivity ConnectAUDIO2/4 USB hangkártyát.

Könnyen használható, rendkívül tartós, 2 bemenetes/4 kimenetes professzionális audio és MIDI interfész MacOS, Windows és Linux támogatással. Ráadásul érintésvezérelt!

Lehetsz gitáros, énekes-dalszerző, elektronikus zenész, producer vagy DJ, ez a stúdió-minőségű interfész megbirkózik minden feladattal, amit csak rábízol - egyszerűen csak csatlakoztasd a mikrofonjaidat, hangszereidet, szintijeidet, MIDI eszközeidet és kezdj el alkotni!

Gyors és egyszerűen használható - az érintésérzékeny előlapról minden funkció közvetlenül vezérelhető, ehhez nincs szükség külön szoftverre. Rendkívül strapabíró, jól viseli a szállítást, nincsenek törékeny alkatrészei. USB tápellátással működik, külső tápegységet nem igényel.

Fejhallgató mix létrehozása? Bemeneti és kimeneti szintek beállítása? Ének közvetlen monitorozása? Csak egy érintés az előlapon és minden kész. Továbbá a számos stúdió és színpadi produkció által nagy megelégedéssel használt, beépített iConnectivity MIDI technológia jóvoltából nincs szükség külön MIDI interfész használatára.

A ConnectAUDIO2/4 mellé Ableton Live Lite szoftver és Big Fish Audio hangkönyvtár jár ajándékba.

Tovább a termékhez: iConnectivity ConnectAUDIO2/4 USB hangkártya