Ibanez Prestige Dealer lett a HangszerPláza!

2021-től a HangszerPláza Ibanez Prestige Dealer kereskedői szinten látja el feladatait. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Magyarországon megtalálható legszélesebb Ibanez kínálattal rendelkezik, illetve limitált, valamint egyedi Ibanez Custom gitárokat is elérhetővé tesz. Ezen felül rendszeresen helyszínt kínál a különféle Ibanez eseményeknek, nyereményjátékoknak.

Ennek örömére szeretnénk elkészíteni Magyarország első Japanese Custom Shop Ibanez gitárját a nagyközönség részvételével és értékes ajándékokkal!

Készítsd el velünk a HangszerPláza Custom Ibanez gitárját és vidd haza a fődíjat!


A nyereményjáték leírása

A HangszerPláza és az Ibanez nyereményjátékot hirdet, amelyben a cél egy egyedi Ibanez Japanese Custom Shop gitár elkészítése a nagyközönség szavazatai alapján. A szavazók között értékes nyeremények találnak gazdára. 

5 héten keresztül, hetente egy alkalommal megszavaztatjuk a Custom gyártási opciókat. Például az első héten kiválaszthatjátok, hogy milyen faanyagból készüljön a hangszer teste és fedlapja, a második héten a színről lehet majd dönteni, stb... A heti szavazatok összesítése után ismertetjük a legtöbb voksot kapó nyertes opciókat, majd újabb kérdéseket teszünk fel. Az 5 héten keresztül zajló online szavazás után a végeredményt közzétesszük, ez alapján pedig elindítjuk a Custom gitár megrendelését az Ibanez felé. A heti szavazók közül minden héten 1-1 nyertest sorsolunk ki, nyereményük egy-egy értékes Ibanez ajándékcsomag lesz.

Szavazni itt tudtok >>>

A gyártás várhatóan 6-8 hónapot vesz igénybe, majd a nemzetközi szállítmányozási helyzettől függően megérkezik az általatok megszavazott gitár. Természetesen a gyártási folyamat egyes fázisairól beszámolunk, így nyomon követhetitek a készülő hangszert.

Amikor a gitár megérkezett a HangszerPlázába, a szavazók közül kisorsolunk 5 szerencsés nyertest, akik egy exkluzív eseményen további Ibanez j.custom hangszerek és illusztris vendégek társaságában kipróbálhatják az elkészült Ibanez HangszerPlaza Edition Custom gitárt, illetve megnyerhetik a fődíjat, amely nem más, mint egy Ibanez RG421PB-CHF elektromos gitár.


Ibanez RG421PB-CHF elektromos gitár


Légy Te az, aki hazaviszi az RG421PB-CHF gitárt! Játssz velünk a nyereményjáték teljes ideje alatt.

A szavazás időtartama: 2021. május 31. – 2021. július 5.


A játék szabályzata és jogi nyilatkozat

A játék menete:

  • A HangszerPláza és az Ibanez nyereményjátékot hirdet, amelyben a cél egy egyedi Ibanez Japanese Custom Shop gitár elkészítése a nagyközönség szavazatai alapján.
  • A gyártási opciókra 5 héten keresztül az érdeklődők itt szavazhatnak >>>
  • A kérdéseket 2021. május 31. és július 5. között hétfőnként tesszük közzé a HangszerPláza weboldalán. 
  • Amikor a gitár megérkezett a HangszerPlázába, a szavazók közül kisorsolunk 5 szerencsés nyertest, nyereményük egy VIP eseményen való részvétel, Custom Ibanez hangszerek kipróbálási lehetősége illusztris vendégek társaságában. Közülük 1 azaz egy nyertes kiválasztása személyes részvétellel, sorshúzással, véletlenszerűen történik. Ezen személy nyereménye a fődíj, amely egy Ibanez RG421PB-CHF elektromos gitár. Figyelem: aki több héten keresztül velünk tart és az adott heti szavazásban voksol nagyobb eséllyel nyerheti meg a fődíjat! Például aki mind az 5 héten szavazatot ad le, az ötszörös eséllyel kerül a kalapba!
  • Ezen felül a heti szavazók közül minden héten 1-1 nyertest sorsolunk ki, nyereményük értékes Ibanez ajándékcsomag lesz.

Az Ibanez Custom gitár nyereményjáték jogi nyilatkozata itt olvasható >>

A vonatkozó adatkezelési tájékoztató itt olvasható >>>


További információk az Ibanez Custom gitárokkal kapcsolatban


A Japanese Custom RG gitárok kapcsán 3 csoportot kell megkülönböztetnünk:

1. j.custom gitárok a katalógus kínálatból

Minden évben általánosan elérhető néhány j.custom modell, jelenleg RG8570Z néven.


Ibanez RG8570Z


2. Limitált j.custom gitárok

Az adott évben havonta megjelenő, rendkívül kispéldányban készülő egyedi küllemű RG gitárok. 2021-ben JCRG21 fantázianévvel.


Limitált j.custom gitárok


3. Japanase Custom Shop Program keretén belül készülő gitárok

A megrendelő egyedi igényei alapján készülő RG gitárok. Az összeállításhoz a gyártó által kínált opciókból lehet válogatni, amelyben a test faanyagától, a nyak típusától kezdve egészen az egyedi színekig, hardverekig mindenből széles választék áll a vásárló rendelkezésére. A pontos opciós lista megismerhető a HangszerPlázában, ahol az Ibanez Custom eladások felelősével egyeztetve választhatja ki az érdeklődő az összetevőket és alkatrészeket. Ezen lista ismeretében a gyártó egyedi árajánlatot ad a tervezett hangszerre. Az árajánlat elfogadása után megkezdődik a gyártás. A gyártás helyszíne: Sugi Custom Shop – Japán. A gyártás folyamata során további egyeztetés zajlik a vásárlóval, - például fotók alapján kiválasztható lesz a konkrét fa alapanyag, hiszen nincs két egyforma erezetű fedlap. A gyártás egyes fázisairól szintén képes beszámolók érkeznek majd.

A hangszer elkészítése 6-8 hónap között mozog, - ez a gyártó manufaktúra adott leterheltségétől is függ, - majd ezután a nemzetközi szállítmányozási helyzettől függően újabb pár hét után megérkezik a HangszerPlázába.

A szavazás 1. heti eredményei:


A szavazás 2. heti eredményei: