Blackstar Studio 10 KT88 csöves gitárkombó bemutató

Bemutatjuk a Blackstar Studio 10 KT88 csöves gitárkombót.

A Blackstar Studio 10 sorozatának három új modellje a legnépszerűbb brit és amerikai erősítő klasszikusok ihletése alapján készült. Ezen erősítők figyelemre méltóan kultivált hangja és finom megszólalása természetes könnyedséggel adja vissza a közkedvelt A-osztályú együtemű végfokok mágikus karakterét.

A Studio 10-es sorozat egyszerű kivitelezése ellenére minden tulajdonsága úgy lett kialakítva, hogy a gitárosok a különlegesen jó Vintage soundok széles választékából választhatnak – egy kiváló minőségű 12”-os Celestion hangszóróval tetézve. A Blackstar Studio 10 sorozat magas kultúráját a nemes Boutique kinézet is megerősíti.

A történelem leglegendásabb erősítői által ihletve a Blackstar Studio 10 KT88 erősítőt egy monumentális KT-88 végfokcső és egy ECC83 előfokcső hajtja. A Studio 10 KT-88 előnyére válik a KT-88 csövek masszív headroom-ja, így ideális a dinamikus, modern clean soundok és a fókuszált high gain overdrive hangzások kedvelői számára. Ezenfelül a szabadalmaztatott ISF funkció példátlan rugalmasságot nyújt.

Tovább a termékhez: Blackstar Studio 10 KT88 csöves gitárkombó