Az új Roland FANTOM

A FANTOM egy új fajta kreatív központ, amely kimondottan a gyors dalíráshoz és a kifejező élő zenéléshez készült. Az inspiráló beépített eszközök és a széleskörű számítógépes integráció intuitív, természetes és lehetőségekkel teli élményt nyújt. A bővíthető hangforrás a legjobb elektronikus és akusztikus hangszíneinket tárolja, valamint új, izgalmas lehetőségeket biztosít ezek mélyreható, egyéni beállítására is. Mindezek mellett prémium minőségű anyagokból készült, formatervezett dizájnnal és a legkiválóbb 61-, 76- és 88-billentyűs mechanikával, melyet valaha gyártottunk.


A FANTOM rugalmassága és bővíthető hangforrása több évtizedes kutatás és fejlesztés eredménye és rengeteg inspiráló elektronikus, akusztikus és hibrid hangszín megszólaltatását teszi lehetővé. Kombinálj különböző hangszintéziseket és mintavételezési technológiákat a beépített analóg szűrőkkel, új és meglepő hangzások létrehozásához — vagy bővítsd a hangszert új hangszínekkel és funkciókkal, amint elérhetőek.

Rendszerfrissítés V2.5Virtual ToneWheel Orgona

A híres Roland VK orgonasorozatból kifejlesztett FANTOM Virtual ToneWheel hangforrása valósághűen modellezi egy valódi Tonewheel orgona hangkeltési folyamatát, több Tonewheel típust tartalmaz, állítható percussion, key click, leakage paramátereket és sok egyéb beállítási lehetőséget. Megtalálható benne egy változtatható sebességű rotary effekt, brake kontrol és csöves torzító karakterisztikák. A FANTOM érintőképernyője, tolópotméterei, gombjai és billentyűzete automatikusan konfigurálódnak, hogy teljes legyen az autentikus orgonaélmény, biztosítva a praktikus vezérlést és a klasszikus villámgyors játszhatóságot.Zökkenőmentes integráció az Ableton Live-val

A FANTOM már natív Ableton Live integrációval rendelkezik, amely biztosítja, hogy a kreatív munkafolyamatok közben a zenére koncentrálhass.  A FANTOM nagy felbontású érintőképernyőjén keresztül áttekintheted és elindíthatod a klipeket a Live's Session nézetben, hozzáférhetsz a Live mixer paramétereihez és vezérelheted a Transport funkciót.  Ráadásul, a FANTOM toló- és forgópotmétereivel, pad-jeivel beállíthatod a Macro vezérlőket, a sávok hangerejét a keverőben, a Drum Rack-et és még sok más egyebet.