Audio-Technica ATM350U kondenzátor hangszermikrofon

Termékkód: AUDIOTECHNICA-AT-ATM350U
Online ár:
119 490 Ft
Rendelésre
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Kondenzátor hangszermikrofon, rövid univerzális felfogató rendszerrel.

Az új ATM350a hangszermikrofon, a méltán népszerű ATM350 második generációja. Megőrizve az eredeti hangkaraktert, az új generáció még magasabb hangnyomás tűréssel, valamint egy rendkívül masszív és nagyon átgondolt, moduláris felfogató rendszerrel rendelkezik. Még nagy hangnyomásszinten is kiegyensúlyozott, friss, tiszta, hangjával az ATM350a a hangszerre felfogatható mikrofonok legmagasabb szintjét képviseli bármilyen akusztikus hangszeren, a zongorától a 20-darabos dobszerelésig.

Az ATM350a hat különböző, hangszerspecifikus készletben kapható fafúvósokhoz, vonósokhoz, rézfúvósokhoz, dobokhoz vagy zongorához.
A meggyőzően masszív AT8491D dob adapter nemcsak elpusztíthatatlan kelléke a turnéknak, de egyszerre minimalizálja a vibrációt és a félremenő ütések okozta meghibásodás kockázatát. A teljesen új AT8491P mágneses zongora adapter, a továbbfejlesztett AT8491U univerzális csipesz és az AT8491W tépőzáras fafúvós adapter jelentősen több biztonságos felfogatási lehetőséget nyújt – tovább növelve az ATM350a használhatóságát esszenciális hangfelvételi és hangosítási eszközként.

Megnevezés:
Hangszermikrofon

Hasonló termékek