Aston Stealth dinamikus stúdió mikrofon

Aston Stealth dinamikus stúdió mikrofon

 
111 500 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 1 év év garancia vonatkozik

Aston Stealth - A világ legsokoldalúbb mikrofonja

Az Aston Stealth egy kardioid iránykarakterisztikájú, párhuzamos tengelyű dinamikus mikrofon, amely alkalmas színpadi vagy stúdióban történő használatra, hangalámondáshoz, gamer-eknek, hangosításhoz és komoly high-end hangfelvétel-készítéshez egyaránt.

A Stealth a világ legsokoldalúbb mikrofonja, melyet az alapoktól teljesen újragondolva és tervezve az elmúlt évtizedek mikrofontechnológiájának legjelentősebb fejlesztéseivel valósítottak meg. Négy választható hangzáskarakterét szigorú tesztelés mellett alkották meg annak érdekében, hogy egy páratlan teljesítményű és széles körben alkalmazható mikrofon szülessen meg. A Stealth további innovatív technológiával megvalósított funkciókat kínál a hagyományos mikrofonok képességein túlmutatva.

 • Broadcast minőségű vesekarakterisztikás dinamikus mikrofon stúdióban történő és színpadi használatra
 • 4 beállítás - 4 különböző hangzás - 4 diszkrét jelút
 • Működés 48 V fantomtáppal vagy anélkül
 • Automatikus 48 V fantomtáp érzékelés és beépített előerősítő aktiválás
 • A-osztályú beépített előerősítő - nincs szükség külső gain-növelő eszköz használatára
 • Egyedi szorbotán belső rezgéscsillapító
 • Kiváló oldalirányú csillapítás
 • Beépített lila fantomtápjelző LED - kikapcsolható "lopakodó" üzemmódhoz
 • Legendás Aston gyártási minőség
 • 92 top hangmérnök, producer és előadóművész közreműködésével fejlesztett hangzás
 • Gyorskioldós mikrofontartó mellékelve

Négy beállítás, négy különbző hangzás

A Stealth valójában négy professzionális mikrofon egyben, melynek mindegyik hangzáskarakterét átfogó vaktesztelési folyamat során alakították ki olyan hatékonysággal, hogy kategóriájánál jóval drágább mikrofonokat is maga mögé utasít. 2 énekbeállítását különféle énekes textúrákhoz optimalizálták, gitárbeállítása egyaránt jól illeszkedik klasszikus gitárhoz, elektromosgitár-erősítőhöz és acélhúros akusztikus gitárhoz, sötét, vintage beállítása pedig a klasszikus szalagmikrofonok hangzására emlékeztet. A mikrofon négy tiszta, kiváló minőségű jelutat kínál EQ szűrők használata nélkül, így a kapott jel a hagyományos szűrős kialakítású mikrofonokhoz képest sokkal alacsonyabb fázistorzulás mellett kiválóan alkalmas utólagos effektezésre és feldolgozásra.

Aktív és passzív üzemmódok automatikus 48 V érzékelés funkcióval

A Stealth 48 V fantomtáppal vagy anélkül is működik. Passzív módban (tápellátás nélkül) az aktív áramkör kiiktatásával létrejön a lehető legegyszerűbb jelút, amely kristálytiszta hangzást eredményez. Az egyedülálló (világelső!) beépített automatikus fantomtáp-érzékelő funkció automatikusan aktív üzemmódba kapcsolja a mikrofont 48 V fantomtáp észlelése esetén, és üzembe helyezi a beépített A-osztályú mikrofon-előerősítőt.

Beépített A-osztályú előerősítő

Aktív módban a Stealth egy kiváló minőségű, beépített A-osztályú mikrofon-előerősítővel működik, így nincs szükség drága külső gain-növelő eszközre. Az előerősítő áramköre teljesen szimmetrikus jelutat biztosít, ellentétben az aktív mikrofonok nagy többségével. Egyedi megvalósításának köszönhetően az előerősítő nagyobb jelet kap, így kisebb előerősítés szükséges, ami kedvezőbb jel-zaj viszonyt eredményez.

Egyedülálló szorbotán belső rezgéscsillaptó

Az Aston Stealth egy szabadalmaztatott belső rezgéscsillapító rögzítőelemet tartalmaz, amely a kapszulát a levegőben tartja, teljesen izolálva a mikrofonháztól, 3 ponton alátámasztva szorbotán polimer félgömbökkel. A szorbotán egy szintetikus viszkoelasztikus uretán polimer, amelyet rezgéscsillapítóként és akusztikai szigetelésként használnak számítástechnikai és hi-fi berendezésekhez, valamint számos más ipari területen.

Fokozott oldalirányú elnyomás

A Stealth akusztikailag finomhangolt kapszulája nagymértékben fókuszált kardioid iránykarakterisztikát biztosít, fokozott oldalirányú csillapítással.

Kiváló elektromágneseszaj-elnyomás

A Stealth különleges tervezésű jelútja révén rendkívül magas CMRR (Common Mode Rejection Ratio) értékkel büszkélkedhet, ezáltal kiválóan ellenáll az elektromágneses interferenciának és zajnak.

Legendás Aston gyártási minőség

Mint mindegyik Aston mikrofon, a Stealth is rendkívül strapabíró. A szabadalmaztatott gyártási technikák és az újfajta anyaghasználat segítségével egy szinte elpusztíthatatlan mikrofon jött létre, amely kiválóan megállja a helyét a legigényesebb felvételi környezetben vagy könyörtelen színpadi viszonyok között is. Az extrudált alumínium mikrofonházat lágy tapintású uretán-akril bevonat borítja. A négy hangzáskarakter egy diszkrét, síkban elhelyezett forgókapcsolóval érhető el, amely nem mozdítható el véletlenül előadás vagy szállítás közben.

Rejtőzködő üzemmód

A Stealth fantomtáp-ellátású üzemmódját egy lila LED jelzi, amely igény szerint kikapcsolható, hogy az pl. broadcast vagy videós felhasználás közben ne legyen zavaró.

Az Aston 33 – a vaktesztelési folyamat

Az Aston 33 (a tagok eredeti létszáma alapján elnevezett) egy mostanra 120 tagot számláló, top producerekből, hangmérnökökből és előadóművészekből álló testület, amely segíti az új Aston termékek fejlesztését. E testület 92 tagja végzett átfogó vakteszteket számos hangforrás felhasználásával a Stealth fejlesztése során, iparágvezető mikrofonokkal összehasonlítva a fejlesztés alatt álló hangzáskaraktereket. Ennek köszönhetően az eredmény egy olyan mikrofon lett, amely igazán kiemelkedően teljesít szinte minden helyzetben, ahol elvárt a professzionális minőségű hangvisszaadás.

Műszaki adatok

 • Jelátalakító: mozgótekercses
 • Iránykarakterisztika: kardioid (vese)
 • Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 kHz
 • Zajszint: 10 dB
 • Érzékenység (passzív mód): átlagosan 1 mV/Pa* (1 kHz / 1 kOhm)
 • Érzékenység (aktív mód): átlagosan 150 mV/Pa* (1 kHz / 1 kOhm)
 • Maximális hangnyomás: 140 dB SPL (THD 0,5%)
 • Méretek (Ho x Szé): 196 x 58 mm
 • Tömeg: 692 g

* A 4 hangzásnál eltérő

Megnevezés:
Dinamikus mikrofon
Garancia:
1 év