• – 4%
Arturia RackBrute 6U Eurorack tápház

Arturia RackBrute 6U Eurorack tápház

Listaár: 124 900 Ft  
119 900 Ft
Megtakarítás: 5 000 Ft (4%)
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 3 év garancia vonatkozik

Euroack kiegészítő a MiniBrute 2 szintetizátorokhoz és moduláris ház táppal!

Kinyílik a világ

Az Arturia RackBrute 3U és 6U termékek a MiniBrute 2 és MiniBrute 2S szintetizátorok kiegészítői, de teljes értékű Eurorack szintetizátor háznak is tökéletesek.

A rendszerhez hozzáadva annak lehetőségei éktelen módon kibővülnek, hiszen minden modul új hangzást, vagy új funkciót ad a rendszerhez. Oberheim szűrő kell, vagy Moog oszcillátor? Esetleg LFO-k, burkolók, vagy modulálható effektprocesszor illik legjobban a stílusodhoz? Minden lehetséges, most valóban és tényleg nincsenek határok.

Tesók

A RackBrute két változatban jelenik meg, az 1 soros 3U változat és a 2 soros 6U változatban. Mindkettő 88HP széles, ha benne van a power panel, akkor 83HP marad tisztán soronként. A házban akár 20 modul is beköthető soronként. A táp adatai: a +12 voltos buszon 1600mA, a -12 voltos buszon 1600mA, 900mA jut a +5 voltra, és 5HP széles.

Mindenre készen

A különféle házaknak sokféle ergonómiáját ismerjük, és ezek más-más szituációkra alkalmasak. A RackBrute egyik nagyszerűsége az, hogy álló, desktop, vagy ferde módban is használható. A ház nagyon okosan összecsukható szállításra alkalmas pozícióba, és rendkívül tartós anyagokból készül. Az állványzat fogóként és csúszásgátlós talpként egyaránt funkcionál.

Ha áram van, minden van

A Eurorack házaknál nem lényegtelen kicsit sem a tápegység. A RackBrute etekintetben is kitűnően teljesít: van benne a +/- 12 volt mellett t volt is, és 1600mA-t ad le, ami mindenre elgendő ebben a méretben.

Megnevezés:
Tápház
Garancia:
3 év