Arturia KeyLab Essential 49 mk3 White USB MIDI kontroller billentyűzet

Termékkód: ARTURIA-ART231521
Online ár:
72 900 Ft
Készleten
+
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 2 év garancia vonatkozik
                                                                                                                                                                                         

Újratervezve a népszerű MIDI kontroller, legendás szintetizátor emulációkkal, kibővítve a kreatív folyamatokhoz!

Még több inspiráció

Az Arturia a népszerű MIDI vezérlő szériájával eddig is a hozzáférhetőséget és az élvezeti faktort tartotta szem előtt, a sorozat továbbgondolása pedig ráerősít erre. A KeyLab Essential 3 nemcsak dizájnjában frissült, hanem roppant fejlődésen esett át a kreatív zenei folyamatok funkcióiban, valamint a hozzájáró szoftvercsomag is kibővült, hogy minden olyan modern zenész és sound-felfedező igényeit lefedje, akik nem kívánnak vagyonokat költeni egy tényleg univerzális MIDI kontrollerre. 

Bármilyen stílushoz, bármilyen setuphoz

A KeyLab Essential 3 a DAW producerek és zenészek hibrid-felállásaihoz, az élő, hardveres performanszokhoz, de gyakorlatilag bármilyen kreatív setuphoz, zenei stílushoz ideális vezérlőbillentyűzet, hiszen adott a MIDI kimenet és az USB tápellátás, a kiterjedt DAW-kompatibilitás, és persze a prémium szoftverek. A KeyLab Essential 3 személyre szabott kiosztásokkal rendelkezik az egyes DAW-okhoz, akár Ableton Live-ban, Logic Pro X-ben, FL Studio-ban vagy bármely más szoftverben dolgozol, hogy még részletesebb szabályozást tegyen lehetővé azokon belül.

A hozzáférhető kontrollerek új standardja

Az elérhetőség mellett már csak azért sem érdemes megkerülni a KeyLab Essential 3-at, mivel úgy rendelkezik a zeneszerzők, billentyűsök és producerek számára elengedhetetlen szolgáltatásokkal és funkciókkal, hogy közben nincs szüksége sem szabályzók százaira, sem pedig hosszas menübúvárkodásra vagy bonyolult konfigurációkra. Kreatív fícsörök tekintetében remek újítás a Scale és Chord Mode, valamint az Arpeggiator, a dalszerzői és beat-making folyamatokat még intuitívabbá téve. A korszerű kivitelhez letisztult, modern külső és élvezhető játékérzet dukál: velocity- és nyomásérzékeny, világító RGB érintőfelületek, gyors menügomb és egy új, élénk, 2.5" LCD kijelző szolgálják a valós idejű visszajelzést, a kreatív alkotásélményt pedig a minimalista elrendezés könnyíti.

Produkció-kész szoftvercsomag

A billentyűzethez minden eszköz adott, ami az azonnali alkotáshoz szükséges, mindehhez pedig az Ableton Live Lite szolgáltatja az alapvető munkaállomást. Zenészek és producerek jó részének nem kell bemutatni az Arturia ipari sztenderd szoftversorozatát: a KeyLab Essential 3 is ezen széria hangszerválasztékát tudja a magáénak, teljes körben integrálva az Analog Lab V, Pigments és V Collection szoftvereket. Sőt, az Analog Lab V impozáns 2000 gyári presetje nincs többé a vintage hangzásokra limitálva – immár egyedi hibrid, modern szintiket, orkesztrális hangszíneket is élvezhet a felhasználó. Az akusztikus megszólalást két szoftverzongora, az UVI Model D és az NI's The Gentleman képviseli, valamint nem maradunk hangminták nélkül sem: a szoftverek mellé jár egy 2 hónapos Loopcloud előfizetés +1 Welcome és +1 általad választott csomaggal, illetve egy teljes funkciós Melodics trial subscription-t is kapsz DAW-produkciós, zeneelméleti és billentyűs oktatóanyagokkal, bónusz leckékkel.

Ami új

 • Nagyobb kijelző, 4 szituációs gombbal
 • 5 dedikált DAW script, plusz MCU & HUI protokoll, bármely DAW vezérléséhez
 • Kiemelt integráció az Arturia szoftvereivel
 • Kreatív fícsörök: Scale mód, Chord Play, Multi-mode Arpeggiator (presetekkel), Hold funkció
 • 2 Pad Bank (ujjdoboláshoz, klipek/minták indításához vagy User konfigurációhoz)
 • Nagyobb szoftvercsomag (Analog Lab V, Ableton Live Lite, NI The Gentleman, UVI Model D, Loopcloud & Melodics)
 • Multifunkciós pedál bemenet (Sustain, Footswitch vagy Expression)
 • USB-C
 • Ökodizájn

A szoftveres rész

 • Analog Lab V szoftver, 2000+ hangszínnel
 • Ableton Live Lite
 • Native Instruments' The Gentleman
 • UVI Model D
 • 2 hónapos Loopcloud előfizetés
 • Melodics előfizetés
Billentyűk száma:
49
Billentyűzetmechanika:
Szintetizátor
Billentyűméret:
Teljes

Hasonló termékek

Mások ezt is megvették