Arturia KeyLab 88 MkII Bundle USB MIDI kontroller billentyűzet + V Collection 6 és fa lábak

Arturia KeyLab 88 MkII Bundle USB MIDI kontroller billentyűzet + V Collection 6 és fa lábak

 
399 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 1 év év garancia vonatkozik

88-billentyűs, kalapácsmechanikás, professzionális MIDI-billentyűzet V Collection 6 virtuális billentyűs szoftverhangszer plugin gyűjteménnyel és fa lábakkal egy csomagban!

Kivételes funkciók - kiemelkedő minőség

A legtöbb MIDI kontroller idális kezdő producerek számára, otthoni zenéléshez, de amennyiben aktív használtba kerülnek, hamar érződik korlátjuk. Az Arturia épp ezért alkotta meg a KeyLab 88 mkII-t: egy billentyűzet, mely kivételes és masszív építési minőséggel rendelkezik, ezáltal professzionális zenészek napi társaként is megállja a helyét. Alumínium ház, tömörfa oldalsó panelek, kiváló aftertouchos Fatar kalapácsmechanika, alumínium modwheel és pitchbend - mindezek együttesen nem csupán egy letisztult és elegáns kontrollert eredményeznek, hanem egy olyan vezérlőt, mely játékélményével az előadást szintjét is emeli.

Kifejezés

A KeyLab 88 mkII egy kiváló Fatar kalapácsmechanikát kapott (TP100LR), mely kiválóan alkalmas a legfinomabb zongoratémákhoz is. Az aftertouch nagyban hozzájárul a szintetizátor szólamok expresszív előadásához, a 9 fader teljes drawbarként is funkcionálhat orgona hangzásokhoz. 16 rendkívül érzékeny, RGB megvilágítású, polifonikus aftertouch-csal ellátott dobpad idális a ritmusok feljátszásához, vagy egyéb vezérlési feladatokhoz. Összesen 5 pedál bemenet érhető el, hogy a kezeink a lehető legnagyobb mértékben felszabaduljanak.

Páratlan szoftver csomag

A mellékelt Analog Lab 4 több mint 6500 rendkívül realisztikus hangszínt nyújt számunkra csupán egy gombnyomásra: analóg szintetizátorok, akusztikus és elektromos zongorák, orgonák, digitális szintetizátorok - mind a kiemelkedő minőségben, készen az alkotásra.

A csomag tartalma továbbá az Ableton Live Lite szoftver, mely abban ez esetben is biztosítja az azonnali számírás lehetőségét, amennyiben még nem fektettünk be egyéd DAW-ra.

A KeyLab 88 mkII további értékét növeli még a teljes verziós Piano V zongora plug-in, a Wurli-V és a VOX Continental-V szoftveres hangszerek - lényegében a könnyűzene legfontosabb billentyűs hangszereit használhatjuk, melyek minden paraméterét az adott zenei igényhez igazíthatjuk.

Vezérlés és moduláció

A teljes méretű din MIDI be-és kimenetek mellett a KeyLab 88 mkII 4 CV/Gate kimenettel rendelkezik - így nem csupán alapvető vezérlési lehetőségekhez jutunk, hanem a legrafináltabb modulációkat továbbíthatjuk moduláris rendszerünk felé.

Garancia:
1 év
Billentyűk száma:
88