Arturia 3 Compressors kompresszor plugin csomag

Arturia 3 Compressors kompresszor plugin csomag

 
69 900 Ft
A terméket ingyenesen szállítjuk

Klasszikus karakteres kompresszió

Az Arturia díjnyertes szintetizátor emulációi során rendkívüli tapasztalatra tett szert az analóg áramkörök fizikai modellezésében - ezt kamatoztatta a klasszikus stúdió kompresszorok szoftveres újraalkotása során. A 3 Compressors egy apró plug-in gyűjtemény, mely három legendás kompresszort tartalmaz - azon három eszközét, mely különösképpen rányomta a bélyegét a különböző évtizedek hangzására, és mind a mai napig aktív szereplői a legnagyobb stúdióknak.

Comp VCA-65

A VCA-65 a DBX 165A kompresszort idézi meg. Ideális dobokra, basszusokra és perkusszív hangszerekre köszönhetően a rendkívül gyors attack idejének.

Comp TUBE-STA

A TUBE-STA egy csodálatos rekreációja a csöves Gates STA-Level broadcast kompresszornak - amennyiben arra kellemesen szaturált, rendkívül meleg, vintage vokálokra van szükség, ez csodálatosan képes ellátni a feladatot, de remekül használható basszusokra is.

Compressor FET-76

A legendás 1176 esetében nem csak precízen modellezték, de új funkciókkal is ellátták - így ez a rendkívül ütős és zenei kompresszor még rugalmasabbá válhatott.