• – 8%
Ableton Push 2 + Live 10 Intro Ableton Live kontroller és szoftver

Ableton Push 2 + Live 10 Intro Ableton Live kontroller és szoftver

Listaár: 228 900 Ft  
209 900 Ft
Megtakarítás: 19 000 Ft (8%)
A terméket ingyenesen szállítjuk
A termékre 1 év garancia vonatkozik

Az új Push segítségével még inkább önállóan használható hangszerré varázsolhatod az Ableton Live szoftvert. A legszembetűnőbb változás a nagyfelbontású színes kijelző melyen minden fontosabb funkció megjeleníthető, legyen szó mixer nézetről, plug-inek vezérléséről vagy akár samplingről. A kezelőfelület, a gombok és a mechanikai minősége számottevően javult, professzionális, robusztus kontroller benyomását kelti. Az új Push már nem az Akaival közös kollaborációban készült, hanem házon belüli, saját Ableton fejlesztés!

Groove készítés

Dobtémák készítése soha nem volt ennyire egyszerű, mint a Push használatával. 64 velocity érzékeny pad-on élőben is feldobolhatjuk a hangokat, de szükség esetén step-szekvenszer módba kapcsolva is szerkeszthető a klip.

Dallamok rögzítése

A leütésérzékeny pad-ok nem csupán dobra, de dallamok feljátszására is használhatóak. Választható az alaphang, valamint a skála, így a zeneelméletben kevésbé gyakorlottak is azonnal örömüket tudják lelni a zenealkotás folyamatában.

Sampling

A samplingelés soha nem tapasztalt egyszerűséggel használható. Slicing módban a felvett loop-ok szeletei azonnal játszhatóak a dobpadokkal, akár élőben is remekül variálhatóak a loopok, hangminták. Az új kijelzőn az editiálás sebészi pontossággal elvégezhető, nem szükséges egy pillanatra sem a számítógép képernyőjére pillantani.

Küllem és használhatóság

Köszönhetően az új gomboknak, pad-oknak, valamint a tűéles kijelzőnek, a korábbiaknál sokkal intuitívabb kezelőfelületen komponálhatunk az új Push-on. Tökéletes társ nem csak stúdióban, de színpadon is. Rendkívül strapabíró és masszív szerkezet, érezni rajta, hogy nem spóroltak az anyagminőségen.

Teljeskörű Live integrálás

Az összes Ableton Live funkció egyszerűen elérhető a Push kezelőfelületén, egyszerűen és gyorsan lehet használni anélkül, hogy a kreatív folyamatot megszakítaná, hogy egerészni kell, vagy folyamatosan a számítógép monitorára pillantani.

Főbb tulajdonságok

  • Az Ableton Live 10 önálló hangszerként használható vele
  • Dallamok, dobok és komplett automatika szerkeszthető
  • Sampling funkciók támogatása: felvétel, felszeletelés, hangminta editálás
  • Nagyfelbontású, tűéles színes kijelző
  • 64 leütés érzékeny, színes háttérvilágítású pad
  • 8 érintésérzékeny encoder
  • Klip-ek teljeskörű vezérlése: lejátszás, felvétel, leállítás, Scene indítás, stb.
  • Előre definiált skálák és akkordok
  • Ableton Live Intro verzió jár hozzá (letölthető verzió)
Megnevezés:
DAW kontroller
Garancia:
1 év