Újdonságaink

HangszerPlaza webáruház

Bőséges kínálatunkat új és használt akusztikus és elektronikus hangszerek, hangtechnikai, fénytechnikai, számítástechnikai termékek, stúdió, DJ és multimédia eszközök, kiegészítők, kották, szakkönyvek, DVD-k és ajándéktárgyak alkotják. Üzleteink gazdag választékában neves gyártók népszerű termékei mellett a szinte beszerezhetetlen ritkaságok is elérhetőek. Raktárunk naprakész árukészletének gerincét elsősorban hazai beszerzési forrásból származó, magyar garanciával rendelkező termékek képzik, melyek bemutatótermeinkben kipróbálhatóak.

Termékeink és hozzájuk kapcsolódó magas színvonalú szolgáltatásaink értékesítését képzett munkatársaink segítik, akik maguk is aktív zenészek, DJ-k, valamint hangosítás és stúdiótechnika terén jártas szakemberek, így a kor elvárásainak megfelelő szaktudással és barátságos kiszolgálással teszik élménnyé a vásárlást. Ügyfélszolgálatunk készségesen nyújt terméktámogatást, a garanciális vagy garancián túli javítások lebonyolítását professzionális szerviz hátterünk biztosítja.

Kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat kínálunk termékeinkhez kapcsolódóan.
Bizalmasan kezelt személyes adatai biztonságáról erős titkosítás gondoskodik.
14 napos visszavásárlás, rugalmas garanciális ügyintézés, akár 10 év garancia.
Házhozszállítás akár másnapra, személyes átvétel üzleteinkben akár azonnal.

Legújabb blogbejegyzéseink

13. Budapest Music Expo: TASCAM Model 24 analóg keverő/soksávos hangfelvevő bemutató. A klasszikus, újjászületve - Professzionális hibrid keverőpult meleg, analóg hangzással és a legmodernebb technológiákkal. Próbához, színpadra vagy stúdióba a Model 24 a legmegfelelőbb valódi soksávos hangfelvevő, keverő és audio interfész.
Budapesti üzletünk karácsonyt megelőzően minden hétvégén is nyitva tart a következők szerint: December 15-16.: nyitva 10-16 óráig. December 22-23.: nyitva 10-18 óráig. Zárva: december 24-26.
13. Budapest Music Expo: Bemutatjuk a Genelec kiállított újdonságait.
13. Budapest Music Expo: Bemutatjuk az Allen & Heath SQ sorozatot