Újdonságaink

HangszerPlaza webáruház

Bőséges kínálatunkat új és használt akusztikus és elektronikus hangszerek, hangtechnikai, fénytechnikai, számítástechnikai termékek, stúdió, DJ és multimédia eszközök, kiegészítők, kották, szakkönyvek, DVD-k és ajándéktárgyak alkotják. Üzleteink gazdag választékában neves gyártók népszerű termékei mellett a szinte beszerezhetetlen ritkaságok is elérhetőek. Raktárunk naprakész árukészletének gerincét elsősorban hazai beszerzési forrásból származó, magyar garanciával rendelkező termékek képzik, melyek bemutatótermeinkben kipróbálhatóak.

Termékeink és hozzájuk kapcsolódó magas színvonalú szolgáltatásaink értékesítését képzett munkatársaink segítik, akik maguk is aktív zenészek, DJ-k, valamint hangosítás és stúdiótechnika terén jártas szakemberek, így a kor elvárásainak megfelelő szaktudással és barátságos kiszolgálással teszik élménnyé a vásárlást. Ügyfélszolgálatunk készségesen nyújt terméktámogatást, a garanciális vagy garancián túli javítások lebonyolítását professzionális szerviz hátterünk biztosítja.

Kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat kínálunk termékeinkhez kapcsolódóan.
Bizalmasan kezelt személyes adatai biztonságáról erős titkosítás gondoskodik.
14 napos visszavásárlás, rugalmas garanciális ügyintézés, akár 10 év garancia.
Házhozszállítás akár másnapra, személyes átvétel üzleteinkben akár azonnal.

Legújabb blogbejegyzéseink

Bemutatjuk az Ibanez RGIX6DLB-SNB Iron Label elektromos gitárt. Ibanez RGIX6DLB-SNB Iron Label, DiMarzio Fusion Edge hangszedők, Superstrat forma, Supernova Burst szín.
Bemutatjuk a TC Electronic El Cambo Overdrive effektpedált. Az El Cambo Overdrive egy klasszikus csöves torzítópedál, intuitív 3-tekerőgombos kezelőfelülettel, alapvető blues rock hangszínek előállításához.
Bemutatjuk a Humein Music Macajon cajonokat. A Macajon egy teljes egészében kézzel készült magyar termék. A Humein Music minden egyes hangszerének garantálja a legjobb minőséget, a hangszereket a gyártó személyesen hangolja és teszteli!
Bemutatjuk a Zoom B3n basszusgitár padló multieffektet. A Zoom B3n lehetővé teszi saját, egyedi hangzás kialakítását, amely bármely zenei műfajhoz illeszkedik.